Tijdens een vergadering werd het team van JM verrast met een grote taart met de tekst: “Dubbel feest”.

Belofte maakt namelijk schuld

Er was een traktatie beloofd wanneer die ene belangrijke stap binnen een lopend verkooptraject van een onderneming in de online-wereld was gezet. En afgelopen maandag was het zover, de intentieverklaring werd getekend na een half jaar onderhandelen.

Bart wordt partner!

Maar waarom dan de tekst “Dubbel feest”? Jan liet het team niet langer in spanning en kwam met de bijzondere mededeling. Bart Koreman treedt per 1 juni 2020 toe als partner van JM Corporate Finance B.V.

Bart Koreman: “Inmiddels ben ik 7 jaar werkzaam bij JM Corporate Finance, waarin ik als persoon zowel privé als zakelijk ben gegroeid. Hierdoor ben ik toe aan de volgende stap in mijn carrière.  Met trots en volle overtuiging ga ik samen met ons geweldige team de toekomst tegemoet!”.

Persoonlijke cadeaus

Middels een zelf geschreven gedicht en met zorg uitgekozen toepasselijke cadeaus staaft Jan zijn waardering voor Bart. Met een boek van Louis van Gaal, een rustgevende geurkaars, een Parker pen en een cadeaubon betreedt Bart de wereld van “partnership”. Jan van Wijngaarden: “Met alle vertrouwen in de toekomst ga ik deze samenwerking met Bart aan! Samen met ons team gaan we verder bouwen aan JM Corporate Finance B.V.”.

 

Namens het gehele team: Gefeliciteerd Bart!

Foto partnership Bart

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!