28

jan

Overname WielenOutlet en One for wheels door Insonder begeleid door JM Corporate Finance

Recentelijk heeft JM Corporate Finance de aandeelhouder van WielenOutlet en One for wheels mogen begeleiden bij de verkoop van zijn ondernemingen uit Etten-Leur aan Insonder. Nu WielenOutlet en One for wheels zich gezamenlijk hebben ontwikkeld tot een sterke e-commerce speler heeft de directie besloten de ondernemingen over te dragen aan een nieuwe generatie ondernemers.

WielenOutlet

WielenOutlet is één van de grootste online webwinkels op het gebied van zwenkwielen, zwaarlastwielen, meubelenwielen, steigerwielen en lekvrije wielen. De onderneming is zowel nationaal als internationaal actief, heeft 8 webshops in 8 verschillende talen en bedient zowel het B2B als B2C segment. One for wheels houdt zich voornamelijk bezig met de import en export van steigerwielen en steigeronderdelen waarbij enkel B2B klanten worden bediend.

Insonder

Insonder betreft een breed georiënteerd e-commerce bedrijf dat in eerste instantie voornamelijk was gericht op sportartikelen. De afgelopen jaren is het marktsegment verder uitgebreid naar fietsaccessoires, persoonlijke verzorgingsmiddelen en DIY (do-it-yourself) producten. Door middel van de overname van WielenOutlet en One for wheels wordt het productassortiment verder uitgebreid met als uiteindelijke doelstelling om één allesomvattend e-commerce concept aan te kunnen bieden bij haar klanten. Middels diepgaande beschikbare kennis en ervaring op online terrein kunnen de ondernemers van Insonder de groei van de onderneming boosten.

Volgende groeifase

De directie van de ondernemingen heeft WielenOutlet en One for wheels de afgelopen jaren uitgebouwd tot een solide (online) speler in de markt van (zwenk)wielen. “Door COVID-19 is het gemak en de betrouwbaarheid van online winkelen nog maar eens aangetoond. Middels snelle levertijden, een breed internationaal import en export netwerk en een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding kunnen klanten tijdig en optimaal bediend worden. De nieuwe generatie ondernemers van Insonder kunnen de bedrijven nu naar de volgende groeifase brengen”, aldus de verkopers.

Neem contact op voor meer informatie.

Meer nieuws

afbeelding1(1)

Waarderen in tijden van crisis

Het waarderen van een onderneming is een complexe aangelegenheid wa...

Lees verder
issue najaar jm v5[002] 1

JM Corporate Finance in Issue Magazine

Er gebeurt veel binnen onze organisatie en in de overnamemarkt!

Lees verder
jm logo groot

Bedrijven zijn nog niet uit de financiële problemen

Op vrijdag 21 augustus maakte het Centraal Bureau voor de Statistie...

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld