Heeft u plannen om uw bedrijf te verkopen, maar heeft u weinig of geen ervaring met dit complexe proces? JM Corporate Finance is de expert op het gebied van bedrijven verkoopklaar maken. Wanneer u met een potentiële partij het verkooptraject ingaat, is het belangrijk dat dit gebeurt met een goede voorbereiding. Onvoorziene factoren zouden als “dealbreakers” kunnen worden gezien, waardoor de potentiële partij afhaakt. Met onze expertise kunnen we uw bedrijf écht verkoopklaar maken.

Lees hier meer over het verkopen van uw bedrijf
Mogelijkheden om uw bedrijf verkoopklaar te maken

Met de expertise van JM Corporate Finance zorgen we ervoor dat uw bedrijf secuur en uitgebreid wordt voorbereid op de mogelijke verkoop. Zo zit de kopende partij niet met onopgeloste en lopende complexe zaken. Door uw bedrijf verkoopklaar te maken, wordt het dus aantrekkelijker om over te nemen en verhoogt dit de waarde van de onderneming. Onderdelen waar wij u bij kunnen helpen zijn bijvoorbeeld:

  • Verhogen cashflows
  • Optimaliseren werkkapitaal
  • Aanpassen fiscale structuur
  • Afstoten van verliesgevende activiteiten
  • Actualiseren van arbeidscontracten

Door bovengenoemde zaken op orde te brengen, is het aantrekkelijker voor partijen om uw bedrijf over te nemen. Hierdoor stijgt de waarde en kunt u dus een hogere vraagprijs voorstellen.

Hulp bij het verkoopklaar maken

Wanneer u besluit om een expert in te schakelen voor het verkoopklaar maken van uw bedrijf, kunt u rekenen op de specialisten van JM Corporate Finance. Wij begeleiden u van A tot Z in het gehele verkooptraject en helpen u met de nodige voorbereiding. Onze experts bezitten niet alleen kennis over de financiële en vakinhoudelijke aspecten, maar kunnen u ook begeleiden bij de emotionele kanten van een overname. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat er een persoonlijke klik is tussen u en de specialist.

Laat JM Corporate Finance u adviseren

Wilt u uw bedrijf verkoopklaar maken? Dan kunt u contact met ons opnemen. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen of interesse in de andere diensten die wij aanbieden? Ook dan kunt u terecht bij een van onze specialisten.

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Bel mij terug

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie?
Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug.

Telefoonnummer achterlaten
Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op of bekijk de lijst met veelgestelde vragen (FAQ).

Bekijk de FAQ