Wat is de waarde van mijn bedrijf? Dit is een vraag die vele ondernemers bezighoudt. Soms vanuit pure interesse, maar ook zeker voor overnames of verkoop van het bedrijf. Maar hoe bepaal je nu de waarde van je bedrijf? Laat dat maar aan de adviseurs van JM Corporate Finance over! Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise op het gebied van bedrijfsovernames en waardebepalingen kunnen zij u direct laten weten wat de waarde van uw bedrijf is. U kunt zelf met onze waardecalculator al een eind komen. Download de calculator vrijblijvend. 

Download de waarde calculator
Hoe bepaal je de waarde van een bedrijf?

Voor het bepalen van de waarde van een bedrijf zijn er diverse waarderingsmethoden. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan de volgende methodes:

  • Intrinsieke waarde methode
  • Rentabiliteitswaardemethode
  • Multiple methode
  • Kasstromenmethode: Discounted Cash Flow (DCF) of Adjusted Present Value (APV)

Aanpak JM Corporate Finance

Bij het waarderen van een bedrijf hanteert JM Corporate Finance een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. Door gebruik te maken van een op maat gemaakte waarderingschecklist is direct een overzicht voorhanden van de benodigde documenten c.q. informatie om de waarde van het bedrijf te bepalen. Hierbij kan direct een verdeling gemaakt worden tussen de diverse betrokkenen. Er wordt altijd nauw samen gewerkt tussen de diverse betrokkenen. Hierdoor wordt de informatieverzameling efficiënt opgevolgd en kunnen de waarderingswerkzaamheden snel kunnen worden opgestart.

Eenvoudig en snel de waarde berekenen

Middels gebruik van de waarde calculator wordt de waarde van uw bedrijf eenvoudig en snel in 10 stappen berekend. Onze adviseurs zitten voor u klaar om uw bedrijf te waarderen met deze calculator. Dit doen ze geheel gratis en vrijblijvend. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en de gevraagde gegevens in te vullen. Onze adviseurs nemen contact met u op om de details door te spreken en gaan voor u aan de slag. U krijgt snel een persoonlijke toelichting op de waarde die wij uw bedrijf toekennen.

Vraag nu gratis deze waarde calculator aan.

 

Mocht u meer informatie wensen over de financiering van een bedrijfsovername, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via deze website, via info@jmpartners.nl of via 076-8870001. We staan u graag te woord; gewoon helder, met visie.

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

"Het was een bijzonder traject dat twee bekende families ...

Kees
JM Corporate Finance

"13 jaar geleden richtten wij ons bedrijf op. Het is in d...

Friso
JM Corporate Finance

22 jaar geleden startten wij ons bedrijfje op vanuit een ...

Robert en Barend
JM Corporate Finance

Ik besloot een aantal jaar geleden een bedrijf te kopen e...

Hans
JM Corporate Finance

Wilt u zelf de waarde van uw bedrijf bepalen? Onze waarde calculator geeft u in 10 stappen duidelijkheid.