Wat is de waarde van mijn bedrijf? Dit is een vraag die vele ondernemers bezighoudt. Soms vanuit pure interesse, maar ook zeker voor overnames of verkoop van het bedrijf. Maar hoe bepaal je nu de waarde van uw bedrijf? Laat dat maar aan de adviseurs van JM Partners over! Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise op het gebied van bedrijfsovernames en waardebepalingen kunnen zij u direct laten weten wat de waarde van uw bedrijf is.

Eenvoudig en snel de waarde berekenen

Wat is de waarde van mijn bedrijfOnze adviseurs zitten voor u klaar om uw bedrijf te waarderen. Dit doen ze geheel gratis en vrijblijvend. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en de gevraagde gegevens in te vullen. Onze adviseurs zullen dan contact met u opnemen om de details door te spreken en voor u aan de slag gaan. Binnen een kort tijdsbesprek kunt u van ons een persoonlijke toelichting verwachten op de waarde die wij uw bedrijf hebben gegeven.

Neem contact met ons op

Wilt u zelf de waarde van uw bedrijf bepalen? Onze waardering checklist geeft u houvast en een duidelijk overzicht van de belangrijke onderwerpen!