Wat is de waarde van mijn bedrijf?

Wat is de waarde van mijn bedrijf? Dit is een vraag die vele ondernemers bezighoudt. Soms vanuit pure interesse, maar ook zeker voor overnames of verkoop van het bedrijf. Maar hoe bepaal je nu de waarde van je bedrijf? Laat dat maar aan de adviseurs van JM Corporate Finance over! Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise op het gebied van bedrijfsovernames en waardebepalingen kunnen zij u direct laten weten wat de waarde van uw bedrijf is. U kunt zelf met onze waardecalculator al een eind komen. Download de calculator vrijblijvend. 

Stel uw vraag

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Hoe bepaal je de waarde van een bedrijf?

Voor het bepalen van de waarde van een bedrijf zijn er diverse waarderingsmethoden. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan de volgende methodes:

  • Intrinsieke waarde methode
  • Rentabiliteitswaardemethode
  • Multiple methode
  • Kasstromenmethode: Discounted Cash Flow (DCF) of Adjusted Present Value (APV)

Aanpak JM Corporate Finance

Bij het waarderen van een bedrijf hanteert JM Corporate Finance een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. Door gebruik te maken van een op maat gemaakte waarderingschecklist is direct een overzicht voorhanden van de benodigde documenten c.q. informatie om de waarde van het bedrijf te bepalen. Hierbij kan direct een verdeling gemaakt worden tussen de diverse betrokkenen. Er wordt altijd nauw samen gewerkt tussen de diverse betrokkenen. Hierdoor wordt de informatieverzameling efficiënt opgevolgd en kunnen de waarderingswerkzaamheden snel kunnen worden opgestart.

Eenvoudig en snel de waarde berekenen

Middels gebruik van de waarde calculator wordt de waarde van uw bedrijf eenvoudig en snel in 10 stappen berekend. Onze adviseurs zitten voor u klaar om uw bedrijf te waarderen met deze calculator. Dit doen ze geheel gratis en vrijblijvend. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en de gevraagde gegevens in te vullen. Onze adviseurs nemen contact met u op om de details door te spreken en gaan voor u aan de slag. U krijgt snel een persoonlijke toelichting op de waarde die wij uw bedrijf toekennen.

Vraag nu gratis de waarde calculator aan

Mocht u meer informatie wensen over de financiering van een bedrijfsovername, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via deze website, via info@jmpartners.nl of via 076-8870001. We staan u graag te woord; gewoon helder, met visie.

Wilt u zelf de waarde van uw bedrijf bepalen?

Onze waarde calculator geeft u in 10 stappen duidelijkheid.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld