landschaplr

Vergezicht

Bij corporate finance trajecten is een vooruitziende blik vereist. De vergezichten in ons kantoor typeren ons DNA; JM is diepgeworteld in de M&A-wereld, met een pragmatische en probleemoplossende blik op de toekomst. In betrokken en ervaren teams communiceren we op directe en heldere wijze met onze klanten. We laten ons net als de natuur niet snel uit het veld slaan. 

Gewoon helder, met visie

Het belang van onze klanten staat voorop en daarvoor zetten we altijd net dat stapje extra. Altijd op een heldere manier, de lijnen zijn kort binnen het team. Ieder traject is maatwerk en dat ervaren onze relaties evenzo. Jarenlange ervaring en onze 'out-of-the-box' mentaliteit zorgen ervoor dat het gewenste resultaat bereikt wordt. Onze professionele en integere manier van werken wordt gewaardeerd. Bekijk hier onze referenties.

Kennis delen staat centraal binnen JM. Alle adviseurs nemen regelmatig deel aan trainingen en webinars en er worden ook trainingen en webinars door JM zelf georganiseerd. Actualiteiten die van belang zijn voor de overnamemarkt worden wekelijks gedeeld via onze nieuwsberichten op de website en onze social media kanalen. Lees meer nieuws

Aandachtsgebieden

Bij Corporate Finance trajecten zal alleen een allround adviseur u de noodzakelijke toegevoegde waarde kunnen bieden. Diverse kritische succesfactoren van uw onderneming, de zogenaamde 'value drivers', zijn van belang en verschillende aandachtsgebieden dienen te worden geïdentificeerd.

Dit vereist kennis, kunde, een kritische blik en creativiteit die de JM adviseurs en haar samenwerkingspartners u optimaal kunnen bieden. De ware topadviseur is in staat om vroegtijdig te signaleren welke aandacht aan welke aspecten dient te worden besteed, om zo een professionele afronding van het traject te waarborgen.

Bekijk wat JM Corporate Finance voor u kan betekenen.

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld