Bedrijfswaardering Dordrecht

Bent u van plan een bedrijf te kopen of te verkopen? Dan is een goede bedrijfswaardering in Dordrecht essentieel. Bij JM Partners bent u daarvoor bij het juiste adres!

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Dankzij onze talloze projecten en ervaringen hebben wij veel kennis en expertise als het gaat om bedrijfswaarderingen in Dordrecht. De kern van een bedrijfswaardering zijn de “unique selling points” van een bedrijf, deze brengt JM Partners in kaart. Daarnaast worden er door JM Partners realistische prognoses opgesteld, wat resulteert in een reëel beeld van de waarde van het bedrijf.

Bedrijfswaardering Dordrecht; aandelenwaardering

JM Partners hanteert de traditionele waarderingsmodellen voor aandelenwaardering. Echter, het is de visie van JM dat de kwalitatieve elementen, dan wel de 'unique selling points' van een onderneming, naast financiële ontwikkelingen, de echte waarde van de onderneming bepalen. Bij de JM aanpak wordt in detail ingegaan op diverse zaken zoals de marktpositie, de kwaliteit van het management, de afhankelijkheid van de onderneming en de eventuele beschikbare immateriële activa en patenten. 

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit de factoren die wij onderzoeken bij een bedrijfswaardering. De kansen en bedreigingen uit de externe omgeving van de onderneming worden bijvoorbeeld ook meegenomen.

Realistische waardering (veel gekozen optie voor bedrijfswaardering Dordrecht)

De waarderingsfilosofie van JM Partners kenmerkt zich door het realistisch beoordelen van de uitkomsten van de realistische waardering, ofwel welke waarderingen zijn op het moment van waarderen gangbaar en gebruikelijk. Dit noemen wij 'Benchmarken'. Daarnaast managen we de perceptie van koper dan wel verkoper omtrent de bedrijfswaardering. Wij werken niet met uitgebreide rapportages, maar beperken ons tot de kern en de van toepassing zijnde hoofdlijnen.

Bedrijfswaardering Dordrecht; second opinion

Wanneer een koper of verkoper een bedrijfswaardering in Dordrecht heeft laten uitvoeren door een partij, kan het voorkomen dat hij/zij deze de waardering wil laten toetsen. Door de waardering kritisch te benaderen, kan dit leiden tot nieuwe inzichten. Dit noemen wij een second opinion. JM Corporate Finance voert deze opdrachten uit vanuit een kritische en opbouwende invalshoek, daarmee proberen wij oplossingen aan te dragen die beide partijen bij elkaar brengen.

Interesse in een van onze diensten omtrent bedrijfswaardering in Dordrecht?

Wilt u graag meer informatie over het laten uitvoeren van een bedrijfswaardering of wilt u een second opinion laten uitvoeren in regio Dordrecht; JM Partners staat voor u klaar! U kunt vrijblijvend contact opnemen via de contactpagina, het e-mailadres info@jmpartners.nl of via het telefoonnummer 076 – 887 00 01. Wij staan u graag te woord.

Wilt u zelf de waarde van uw bedrijf bepalen?

Onze waardering checklist geeft u houvast en een duidelijk overzicht van de belangrijke onderwerpen!

Vraag nu de waardering checklist aan

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld