Due Diligence Apeldoorn

U wilt een onderneming gaan overnemen? Zorg ervoor dat u weet wat u gaat overnemen en laat een Due Diligence onderzoek uitvoeren in Apeldoorn of omgeving. Onze specialisten toetsen alle verkregen informatie op echtheid. Op deze manier kunnen we ontdekken of er geen zogenoemde 'lijken in de kast' aanwezig zijn. U komt dus niet meer voor verrassingen te staan!

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Complete inzage in het over te nemen bedrijf

Het inschakelen van onze ervaren due diligence specialisten voor onderzoek in Apeldoorn en omgeving kent vele voordelen. Het resulteert in diverse actie- en attentiepunten welke tijdens de onderhandelingen kunnen worden gebruikt om een gunstige overnamedeal te sluiten. Bij een overname gaat het vaak niet om geringe bedragen, denk daarom goed na voor u zomaar uw handen in het vuur steekt. Met behulp van een due diligence onderzoek weet u zeker dat u geen spreekwoordelijke 'lijken in de kast' tegenkomt. De specialisten van JM Partners richten zich voornamelijk op de risico's, zodat er gekeken kan worden of er op de korte termijn punten zijn die een mogelijke deal in de weg zouden staan.

Due Diligence Apeldoorn in het kort

Het uitvoeren van een een grondig due diligence onderzoek voor uw overname in Apeldoorn of omgeving is een vak apart. Daarom is specialistische kennis vereist wanneer u een dergelijk onderzoek succesvol wilt uitvoeren. De adviseurs die werkzaam zijn bij JM Partners beschikken over jarenlange ervaring en zijn echte kenners op dit gebied. Wij kunnen u van dienst zijn door onder andere de volgende bedrijfsaspecten door te lichten:

  • Financiën;
  • Commerciële resultaten;
  • Fiscaliteit;
  • Juridische bedrijfsaspecten; 
  • Duurzaamheid.

Op zoek naar specifieke informatie over de vormen van een due diligence onderzoek? Kijk dan op onze dienstenpagina. Deze en alle andere vormen van due diligence worden hier uitgebreid behandeld.

Interesse in een Due Diligence onderzoek voor een bedrijf in omgeving Apeldoorn?

Wenst u meer informatie over het laten uitvoeren van een due diligence onderzoek voor een onderneming in Apeldoorn? Wij verzoeken u om contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@jmpartners.nl of via het telefoonnummer 076 – 887 00 01. Wij staan u graag te woord!

TIP: Download alvast ons boekje over due diligence in de praktijk. Geheel kosteloze informatie.

Download het due diligence handboek

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld