Due Diligence Nijmegen

U heeft een onderneming in Nijmegen op het oog om over te nemen? Bekijk dan goed of u alle risico's heeft doorgenomen! Onze specialisten helpen u graag. Wij voeren voor u een due diligence - oftewel een boekenonderzoek - uit zodat u niet voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Een due diligence onderzoek is essentieel in het overnameproces van een onderneming in Nijmegen!

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Volledig beeld van de over te nemen onderneming

Wanneer u een onderneming wilt overnemen in Nijmegen heeft u waarschijnlijk behoefte aan goed advies van deskundigen. Onze deskundigen zullen middels onderzoeken zorgen voor de optimale voorbereiding op benodigde onderhandelingen. Door de bedragen die bij een overname gepaard gaan, is een due diligence onderzoek een must-have richting de beste deal.

De specialisten van JM partners zullen alle benodigde informatie verzamelen en toetsen met betrekking tot de beoogde onderneming in Nijmegen. Op deze manier voorkomt u onvoorziene nadelige bijkomstigheden na het overnemen van de onderneming. JM Partners richt zich voornamelijk op de risico's van een overname, zodat er gekeken kan worden of er op de korte termijn punten zijn die een mogelijke deal in de weg zouden staan.

Het recept voor een succesvol due diligence onderzoek

Het uitvoeren van een due diligence onderzoek is een vak apart. Gewenste resultaten zijn alleen te behalen met een hoop deskundigheid van specialisten. Het onderzoek is te richten op de volgende (specifieke) gebieden:

  • Financieel; De financiële positie van een bedrijf wordt uitgebreid onderzocht en in kaart gebracht.
  • Commercieel; Strategie, producten, afnemers en marges worden in kaart gebracht.
  • Fiscaal; Huidige en toekomstige financiële situatie van de beoogde onderneming.
  • Juridisch; Operationele contracten en wet- en regelgeving worden in kaart gebracht.
  • Milieu; Onderzoek met betrekking tot het productieproces.

Adviseurs die werkzaam zijn bij JM Partners hebben jarenlange ervaring, hierdoor kunnen ze u van optimaal advies voorzien. Tijdens een due dilligence onderzoek werken wij volgens een zorgvuldig opgestelde checklist om zeker te weten dat de onderneming in Nijmegen tot in detail is onderzocht. 

Meer informatie over due diligence onderzoeken in Nijmegen?

Meer informatie over het laten uitvoeren van een due diligence onderzoek in Nijmegen? Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@jmpartners.nl of via het telefoonnummer 076 – 887 00 01. Wij staan u graag te woord!

TIP: Download alvast ons boekje over due diligence in de praktijk. Geheel kosteloze informatie!

Download het due diligence handboek

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld