11

mei

De “WAKE-UP CALL”!

Ondanks Covid19 is de dealmarket vanaf Q4 2020 weer hard aangetrokken. Niet alleen door de invloed van de lage rente, maar zeker ook door de cash bij investeerders en ondernemers met lef, die juist nu stappen durven te zetten. Wij zien veel ontwikkelingen, die we graag met u delen. 

Graag nodigen JM Corporate Finance en Blue Legal u uit voor alweer het derde jaarlijkse seminar over bedrijfsoverdracht c.q overname.

Van een "lockdown" op de dealmarket is gelukkig al lang geen sprake meer. Zowel kopers als verkopers laten zich gelden en met name strategische kopers slaan nu hun slag. Slimme verkopers kunnen daar dus hun voordeel mee doen. Wij zien ook dat corona heeft geleid tot een wake-up call: verkopers beseffen dat het moment is gekomen om hun pensioen veilig te stellen! 

Toch heeft corona wel degelijk invloed op een aantal aspecten van het verkoop- en overnameproces. Dit zien we terug in de diverse fases. Niet alleen in de DD-fase, maar ook daarvoor al bij de waardebepaling, de financierbaarheid en uiteraard in de verkoopdocumentatie. U kunt daar goed op voorsorteren.

In ons seminar van dit jaar gaan we in op de ontwikkelingen en uw praktijkvragen over de invloed van Covid19 op het proces. Geschikte dealstructuren, impact op timing, doorlooptijd en financiering, efficiënte waarde-optimalisatie en de beperking van de zogenaamde corona-risico's. 

Onze specialisten geven u praktische tools, tips & tricks waarmee u de coronaklippen in het verkoop- en overnameproces kunt omzeilen en tijdig en goed voorbereid kunt voorsorteren op een succesvolle transactie in deze bijzondere tijd.


Natuurlijk bespreken we ook concreet uw vragen: u kunt uw vraag vooraf per mail sturen. Wij nemen die graag mee tijdens deze sessie.

Als u concreet vragen heeft die u liever in vertrouwelijkheid bespreekt, dan kunt u ook nu al tijd reserveren voor een gesprek met een (of meerderen) van ons na afloop. Ook uw collega's en relaties zijn natuurlijk van harte welkom. Wilt u een introducé aanmelden, klik hier om hem/haar aan te melden.

Datum Donderdag 3 juni a.s. bent u online van harte welkom!

Programma:
8.30 - 8.35 uur Aanvang
8.35 - 9.20 uur Jan van Wijngaarden en Bart Koreman; "corona-impact op ondernemingswaarde, verkoopbaarheid en dealstructuur"
9.20 - 9.30 uur Pauze
9.30 - 10.15 uur Jurgen van Asten en Pricilla Sadhoe; "corona-impact op transactiedocumenten (corona-garanties, MAC, opschortende voorwaarden)
10.15 - 10.30 uur vragen

Locatie: online, de link ontvangt u een dag van te voren. We hopen u snel weer live te kunnen spreken, de traditionele afsluitende borrel houdt u zeker tegoed!

Doelgroep: verkopers en kopers - DGA, CEO/CFO, MBI/MBO-kandidaten, financieel en fiscaal adviseurs, geïnteresseerden

Kosten: geen
 
U bent (helaas nog online) van harte uitgenodigd op 3 juni a.s. 


Makkelijk aanmelden


 


Graag tot dan!


Namens JM Corporate Finance en Blue Legal

Meer nieuws

jm logo groot

Uitreiking loterijprijs Issue event

Op zondag 29 oktober vond bij Audi Centrum Breda het Issue Event pl...

Lees verder
jm logo groot

It's a match!

In de uitgave van Issue magazine deze maand, leest u alles over de ...

Lees verder
jm logo groot

IAPA International Conference Miami, November 2018

The future for the professional services - embracing change to stay...

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld