2

dec

JM Corporate Finance ook actief in Zuid-Limburg

Recentelijk heeft JM Corporate Finance Gransier Bike Parts uit Heerlen mogen begeleiden bij de verkoop aan ZenS uit Rotterdam (eigenaar Peter Zwanenburg) met onder meer Service Best International in portfolio. Gransier Bike Parts betreft een groothandel in fiets- en scooteronderdelen.

Toekomst gewaarborgd

Middels de overname door ZenS is ook de continuïteit voor de toekomst gewaarborgd. “Gransier is de laatste jaren enorm gegroeid. Om ook de komende jaren deze groei voort te kunnen, zijn wij blij dat wij nu onderdeel uitmaken van deze mooie groep”, laat Dolf Gransier weten.

“Na diverse kennismakinggesprekken met verschillende kandidaat-kopers heeft Dolf Gransier de perfect 'fit en klik' gevonden bij Service Best International. Voor JM Corporate Finance weer een leuk en enerverend traject in het heuvelachtige landschap in het Zuiden van ons land.”, aldus Jan van Wijngaarden.

Spannende momenten

Ter afsluiting van dit traject zijn wij afgereisd naar Hulsberg (Zuid-Limburg) en hebben wij als aandenken een tombstone overhandigd aan Dolf Gransier en Jo Alvarez, de accountant van Gransier, met wie wij dit traject samen hebben mogen begeleiden. Onder het genot van een kop koffie zijn de 'spannende momenten'  gedurende het traject nog even met een glimlach de revue gepasseerd en hebben we geconcludeerd dat we als team een mooi resultaat hebben bereikt.

Wij wensen Dolf Gransier en Peter Zwanenburg veel succes bij de verdere overdracht en exploitatie van Gransier Bike Parts.

Wilt u meer weten over de ins en outs van een koop-/verkooptraject of heeft u behoefte aan advies over de waardering van uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Neem contact op

Meer nieuws

jm logo groot

JM Corporate Finance begeleidt verkoop van Van Hooijdonk Autobedrijf

Onlangs is Van Hooijdonk Autobedrijf te Ulvenhout overgenomen door ...

Lees verder
bram3

Welkome support op kantoor!

Bram Rijnders komt de komende maanden het team van JM Corporate Fin...

Lees verder
verkoopfleurex2

Blooming (international) business!

Recentelijk heeft JM Corporate Finance Jan Willem Huijser begeleid ...

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld