Met ingang van 12 oktober 2017 is Drumarkon International te Schelluinen overgenomen door MBI’er Johan van Tilburg samen met investeringsmaatschappij Neope Capital Management. Huidige eigenaar van Drumarkon, Bert de Jonge, blijft verbonden aan de onderneming en maakt deel uit van het nieuwe management team.

Foto vlnr; Bert de Jonge, Johan van Tilburg, Paul Verweijen en Wilfred Barenbrug

Johan van Tilburg heeft ruim 20 jaar ervaring in de jacht en interieurbouw en zal samen met het team van Drumarkon invulling geven aan de verdere toekomst van het bedrijf.

Drumarkon International BV is al sinds 1985 internationaal actief als toeleverancier van materialen en halffabrikaten voor de (scheeps) interieurbouw. Het uitgebreide assortiment van Drumarkon bevat diverse producten die voldoen aan de sleutelthema’s brandpreventie, geluidsreductie, gewichtsbesparing en decorativiteit. Neope Capital Management is een private equity bedrijf met de focus op industrie, handel en zakelijke dienstverlening. Gericht op de toegevoegde waarde van de onderneming met in het management Wilfred Barenbrug en Paul Verweijen.

JM Corporate Finance begeleidde Drumarkon gedurende het gehele verkooptraject. Eerder al adviseerde JM Corporate Finance de voormalig eigenaar van Drumarkon, de heer Bert de Jonge, bij de toenmalige “MBI” overname van het bedrijf in Schelluinen. Jan van Wijngaarden, partner bij JM Corporate Finance, geeft aan dat het niet vaak voorkomt dat je als adviseur zowel de overname als de verkoop mag begeleiden. Het leuke daaraan is dat je dan ziet dat een ondernemer binnen een aantal jaren waarde kan creëren. En dat een ondernemer je dan weer belt om ook de verkoop te begeleiden, bevestigt dan natuurlijk de persoonlijke “klik” en de kwaliteit van de JM organisatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

JM Corporate Finance

Jan van Wijngaarden, partner

jvw@jmpartners.nl

06-53229496

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!