Bedrijfsovername Helmond

Heeft een bedrijfsovername in Helmond op het oog? En wilt u graag weten in hoeverre dit rendement voor u zal opleveren? Schakel dan JM Partners in! Onze ervaren specialisten begeleiden u graag in het gehele bedrijfsovername traject zodat u de deal sluit met de juiste (ver)koopprijs onder de gunstige voorwaarden. Ontdek de kracht van JM Partners!

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Een bedrijfsovername in Helmond; wat komt erbij kijken?

De bedrijfsovername rondom de onderneming in Helmond, kan aangemerkt worden als een complex en langdurig proces. Hierbij worden diverse bedrijfsaspecten van het te overnemen onderneming grondig geanalyseerd. Men noemt dit ook wel het boekenonderzoek of Due Diligence. De specialisten werpen hun kritische blik op de activiteiten en cijfers van het te overnemen onderneming. Hierdoor komen de voordelen en nadelen van de bedrijfsovername aan het licht en voorkomt u tegenvallers die zich anders in de toekomst onverwachts zouden voordoen. Met behulp van het Due Diligence onderzoek, kan de juiste waarde van het bedrijf bepaald worden en gaat u goed geïnformeerd aan de onderhandelingstafel. Bovendien staan onze specialisten graag aan uw zijde bij de onderhandelingen zodat de juiste deal gewaarborgd worden. Daarnaast adviseren ze u graag rondom de overnamestructuren.

De kracht van JM Partners rondom de bedrijfsovername in Helmond

JM Partners bulkt van de know-how om uw bedrijfsovername in Helmond in goede banen te begeleiden. Onze gedreven, onafhankelijke, deskundige en zeer ervaren specialisten zijn in staat om uw situatie en wensen snel te doorgronden. Bij JM Partners hechten wij veel waarde aan een goede ‘klik’ en een persoonlijke relatie met onze klanten. Dit zien wij als voorwaarde om de kwaliteit van onze advisering te waarborgen. Doordat wij al talloze succesvolle bedrijfsovernames hebben georganiseerd, zijn wij in staat om voor iedere situatie maatwerkoplossingen te bieden.

Wenst u meer informatie te ontvangen over de bedrijfsovername in Helmond?

Wij begrijpen dat er veel op het spel staat bij de bedrijfsovername in Helmond. Daarom nemen wij graag de tijd om u zorgvuldig te informeren en te adviseren. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld