Door de jaren heen hebben we bij JM Partners gemerkt dat er vanuit ondernemers, accountants, fiscalisten etc. veel interesse is in due diligence, maar dat het toch een lastig onderwerp is.
Om deze reden hebben wij een pragmatische gratis handleiding online geplaatst waarin niet alleen aan kwantitatieve, maar ook aan kwalitatieve aspecten aandacht wordt besteed.

De handleiding, "Due Diligence Een handleiding vanuit de praktijk” is opgezet door Jan van Wijngaarden, partner van JM Partners. Na zijn studie aan de universiteit van Groningen is hij bij diverse organisaties werkzaam geweest in een leidinggevende functie wat uiteindelijk resulteerde in de ambitie een eigen bedrijf op te richten op het gebied van Corporate Finance. Ondertussen heeft hij ruim 25 jaar werkervaring opgebouwd in zowel de internationale praktijk als het MKB en is specialist op het gebied van bedrijfsoverdrachten.In het boekje kunt u o.a. het volgende verwachten:

  • Verschillende vormen van due diligence onderzoek
  • Valuedrivers en bedrijfsrsico's
  • Diepgang in het onderzoek
  • Bevindingen en risico's van het due diligence onderzoek
  • Rechten, plichten en garanties
  • Complete checklist voor due diligence

Download uw gratis boekje op deze paginaTerug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!