28

mrt

JM CF begeleidt overname c.q. samenwerking Job Verschoor en Conpro Condensor Bescherming B.V.

JM Corporate Finance heeft recentelijk de aankoop van een meerderheidsbelang in het aandelenkapitaal van Conpro Condensor Bescherming B.V. door Job Verschoor c.s. begeleid en succesvol afgerond.

Strategische fit

Conpro Condensor Bescherming B.V. uit Dordrecht is actief in het verduurzamen van klimaatinstallaties, waaronder luchtbehandelingskasten en koel- en watergevulde installaties van voornamelijk utiliteitsgebouwen. Daarnaast houdt de onderneming zich ook bezig met het reinigen en vervangen van oude installaties en onderdelen, hetgeen de levensduur zou moeten verlengen.

Job Verschoor heeft de aandelen verkregen en Verkoper (de heer René Ameling) blijft als aandeelhouder in Conpro Condensor Bescherming B.V. betrokken als directeur.

De verkrijging van het aandelenbelang door Job Verschoor in Conpro Condensor Bescherming B.V. c.q. de samenwerking met René Ameling, resulteert in een verdere aanvulling/uitbreiding van de bestaande activiteiten van de Abalco Group en derhalve dus een strategische fit voor beide ondernemingen!

Let’s create success together!

JM Corporate Finance (Jan van Wijngaarden, Rob van Oosterhout en Jorn de Brouwer) heeft gezamenlijk met Blue Legal Advocaten (Jurgen van Asten en Anne Peters), Job Verschoor mogen begeleiden bij dit aankooptraject. Een complex traject wat dankzij inbreng van alle partijen op en vlotte en prettige manier verlopen is. Wij hebben Job Verschoor mogen begeleiden in onder andere het uitbrengen van een biedingsvoorstel, het uitvoeren van een Due diligence onderzoek en de begeleiding bij de totstandkoming van de definitieve transactiedocumentatie

Quote Job over de samenwerking met JM Corporate Finance en Blue Legal: “Let’s create success together!” Een kort ‘statement’ zegt meer dan 1000 woorden.  

JM Corporate Finance feliciteert beide partijen met deze acquisitie en bedankt Job Verschoor voor het vertrouwen en de prettige samenwerking gedurende dit traject.

Wij wensen Job Verschoor en René Ameling heel veel succes in de toekomst en veel plezier met het realiseren van hun gezamenlijke doelstellingen!

Uw bedrijf verkopen?

Meer nieuws

jm logo groot

Gouden tips voor bedrijfsoverdracht: tip 26

Bij JM Corporate Finance begeleiden wij met grote regelmaat bedrijf...

Lees verder
jm logo groot

OPKOMEND: Seminar Bedrijfsopvolging en Bedrijfsoverdracht

Ondernemen is vooruitzien! Ook bij een bedrijfsoverdracht of e...

Lees verder
bartb.uitsnede

Team JM Corporate Finance uitgebreid!

We zijn blij te kunnen melden dat Bart van den Brule, als Associate...

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld