26

nov

JM Corporate Finance begeleidt Jeroen van Nunen bij de overname van B&S Technology B.V.

Recentelijk is B&S Technology B.V. uit Tilburg overgenomen door Jeroen van Nunen. JM Corporate Finance heeft Jeroen van Nunen begeleid bij de overname van deze prachtige Tilburgse ‘hightech’ onderneming welke gespecialiseerd is in precisieonderdelen, productsamenstellingen, stempels en matrijzen. Bij B&S Technology B.V. zijn circa 50 specialisten werkzaam en heeft een breed klantenportfolio in onder andere de semicon, medical, automotive en food sector.

Het kan altijd beter

“Aan de slag met iets wat al goed is. Omdat het altijd beter kan. Nóg flexibeler en verder inspelend op de behoeften van de klant. Ik ga er volop mee aan de slag, nu ik de nieuwe eigenaar ben van B&S Technology”, aldus Jeroen van Nunen. “De basis blijft staan, zoveel is zeker. Maar waarom de aanwezige vakmanschap niet nog breder inzetten? En zo bijdragen aan een toekomst waarin onder andere 3D-printtechnologie en waterstoftoepassingen zo’n grote rol spelen? We gaan van ons laten horen!”

Mooi en enerverend aankooptraject

Bart Koreman, partner bij JM Corporate Finance: “Dit was een mooi en enerverend aankooptraject. Wij hebben Jeroen begeleid bij het gehele overnameproces, van het waarderen van de onderneming, financiering, due diligence onderzoek tot en met de onderhandelingen over de koopsom en de definitieve voorwaarden. Dit traject laat ook zien dat een zogenaamde ‘Management Buy-In’ nog steeds financierbaar is, al vergt dit soms wel een pragmatische, maar professionele aanpak. En nog steeds geldt: ‘een goede voorbereiding is het halve werk!”

Toekomst

Jeroen van Nunen: “Ik heb JM Corporate Finance als een gedegen partner ondervonden met veel specialistische kennis op het gebied van M&A gekoppeld aan een rijke dosis ervaring en praktische insteek wat benodigd is om een dergelijk project tot een goed einde te brengen.”

JM Corporate Finance wenst Jeroen veel succes met het verder uitbouwen van B&S Technology!

Wilt u meer weten over een koop-/verkooptraject of heeft u behoefte aan advies bij het onderhandelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk al onze diensten

Meer nieuws

jm logo groot

JM Corporate Finance, lid van ABCO Nederland

Onlangs heeft JM Corporate Finance zich aangesloten bij ABCO Nederl...

Lees verder
verkoopklaarmakennieuwsnov2021

Sterke groeiplannen? Een gefaseerde bedrijfsverkoop of pre-exit biedt uitkomst

Een pre-exit is een transactievorm die in de laatste jaren – als ge...

Lees verder
akbeeld

Overname in de huisdierenbranche

Recentelijk heeft JM Corporate Finance A.K. for Pet’s en De Huisdie...

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld