22

feb

Overname in pensioenland

JM Corporate Finance heeft de afgelopen periode weer mooie trajecten begeleid en succesvol afgerond. Een van deze trajecten betreft de verkoop van Laater en Pensioenbeheer Nederland aan Geerts Financiële Dienstverleners in Oosterhout. Laater is samen met Pensioenbeheer Nederland een pensioenadvieskantoor voor de zakelijke markt en geeft advies aan werkgevers over pensioenregelingen en daarnaast ondersteunen zij deze werkgevers met het administratieve beheer van deze pensioenregelingen en de communicatie c.q. voorlichting naar de medewerkers.

Uitbouw portefeuille

Middels deze acquisitie breidt Geerts Financiële Dienstverleners haar diensten uit op het gebied van pensioenadvisering. Hierdoor heeft Geerts Financiële Dienstverleners haar positie in de regionale MKB markt vergroot en verstevigd. Martijn Visser van Laater en Pensioenbeheer Nederland zal in de toekomst een rol gaan spelen voor Geerts Financiële Dienstverleners bij het (verder) uitbouwen van de pensioenportefeuille, maar dus onder een andere naam!

Timing

JM Corporate Finance heeft gezamenlijk met Blue Legal Advocaten te Breda de heer Martijn Visser mogen begeleiden in dit enerverende, maar zeker ook plezierige traject! Martijn Visser was tevens gastspreker tijdens het seminar dat JM Corporate Finance jaarlijks organiseert met Blue Legal Advocaten. De ervaringen van Martijn Visser sloten naadloos aan bij het onderwerp ‘timing’: een perfecte timing is cruciaal bij elke bedrijfsoverdracht!

Quote

Martijn Visser: “Bij de verkoop van mijn bedrijf heb ik vooral in het onderhandelingsproces met de koper dankbaar gebruik gemaakt van de ervaring en expertise van JM Corporate Finance en met name van Jan van Wijngaarden. Zijn inzet om tot een uitstekend resultaat te komen was onontbeerlijk. Als ondernemer verkoop je iets waar je jarenlang aan gebouwd hebt en je ziel en zaligheid in hebt gestopt. Jan van Wijngaarden wist mijn bijhorende emotie uitstekend te rationaliseren. Met als resultaat een verkoop waar ik erg content mee ben en een uitstekende relatie met de koper zodat ik positief betrokken blijf.”

Succes

Wij wensen Geerts Financiële Dienstverleners en Martijn Visser heel veel succes in de toekomst en plezier met het realiseren van hun doelstellingen om een (belangrijke) partner te zijn en te blijven voor veel werkgevers op het gebied van pensioen!

Wilt u meer weten over de ins en outs van een koop-/verkooptraject of heeft u behoefte aan advies over de waardering van uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag helder, met visie te woord.

 

Meer weten over de diensten van JM Corporate Finance?

Meer nieuws

afbeeldingnieuwsberichtjorn

Het belang van een goede spreiding van de activiteiten

Verkoopklaar maken Een belangrijk onderdeel van het 'verkoopklaar'...

Lees verder
jm logo groot

Succesvolle overname Cratos door Mobiliteitsdiensten Nederland BV

Mobility Services Europe B.V. (Cratos) komt na ruim 10 jaar in hand...

Lees verder
jm logo groot

IAPA conferentie 3 t/m 5 juni jl.

JM Corporate Finance B.V. expands its global connectivity at IAPA E...

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld