Wij wensen u allen en uw familie en geliefden hele fijne feestdagen toe! Geniet van de gezelligheid en warmte om u heen. Wij zullen dit zeer zeker ook gaan doen, waardoor ons kantoor gesloten zal zijn in de week van 25 tot en met 29 december. Vanaf 2 januari staan wij weer present voor u.

Het team van JM Corporate Finance, kan terugblikken op een zeer succesvol jaar. Een jaar waarin wij veelvuldig deals hebben kunnen begeleiden en tot een succesvol einde gebracht hebben. Grote namen circuleerden hier zoals Datingwebsite Pepper, RTL Nederland, Adfactor en Drumarkon.

Vele malen hebben wij ons gezicht laten zien om mensen te inspireren en te informeren. Tijdens workshops, onze samenwerking met de Business coach Breda, het Issue-event en als klap op de vuurpijl onze eigen seminar in Hotel Princeville waar wij meer dan 100 gasten konden verwelkomen.

Ook het komende jaar 2018 gaan wij vol vertrouwen en enthousiasme tegemoet. Een jaar waarin wij wederom uw dedicated partner zullen zijn op het gebied van Corporate Finance. Wij zien en spreken u graag weer in het nieuwe jaar…….

Namens het gehele JM Corporate Finance team

info@jmpartners.nl

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!