Ten tijde van de coronacrisis is het van groot belang om goed te zorgen voor uw afnemers, leveranciers, werknemers en omgeving.

Veilige werkomgeving

Allereerst is het zeer belangrijk om te zorgen voor een veilige werkomgeving voor uw personeel, waarbij u de coronarichtlijnen van het RIVM in acht dient te nemen. Het is van belang om goed te zorgen voor uw afnemers, leveranciers en werknemers om zo een goede relatie te behouden, want ook na de crisis heeft u hen nodig.

Communiceren

Gedurende deze crisisperiode is het daarom belangrijk om te blijven communiceren met uw stakeholders en een duidelijke boodschap over te brengen. Als er problemen of vragen zijn, dan is het cruciaal om hierover in gesprek te gaan en deze tijdig te communiceren. Daarnaast is het ook van groot belang om open te staan voor eventuele problemen en opmerkingen van de wederpartij en hiervoor samen een oplossing te zoeken. Steun elkaar daar waar dat nodig is.

Ondersteuning adviseur

Heeft u hulp nodig bij het identificeren van eventuele problemen en het zoeken naar oplossingen of het onderhouden van een goede relatie met uw stakeholders? Neem dan contact op met de adviseurs van JM Corporate Finance.

JM Corporate Finance B.V.

Jan van Wijngaarden, partner

jvw@jmpartners.nl

06 - 53 229 496

Bart Koreman, senior adviseur

bk@jmpartners.nl

06 - 55 718 515

www.jmpartners.nl

info@jmpartners.nl

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!