Overname experts

Onderzoekt u de mogelijkheden van een bedrijfsovername of bent u van plan een bedrijf over te nemen? JM Corporate Finance heeft overname experts in huis met specialistische kennis en jarenlange ervaring. Onze medewerkers begeleiden u graag in het gehele proces, zodat de bedrijfsoverdracht prettig verloopt en leidt tot optimale resultaten.

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Begeleiding door onze overname experts

De overname van een bedrijf vereist veel kennis, kunde en een kritische blik. Bij deze trajecten kan de begeleiding door een allround adviseur in bedrijfsovernames veel toegevoegde waarde bieden. De overname experts van JM Corporate Finance zorgen voor een pragmatische aanpak, die goed aansluit bij uw behoeften. In samenspraak met u bekijken onze specialisten waar de mogelijkheden liggen, waardoor deze optimaal benut worden.

De verloop van een overdracht

De overname experts van JM Corporate Finance zijn in staat om vroegtijdig aspecten te signaleren die u over het hoofd kan zien. Zo kunnen zij u bijstaan in:

  • de oriëntatie op de huidige markt;
  • de benadering van het door u gekozen bedrijf;
  • het uitvoeren van een due diligence (“boekenonderzoek”);
  • complexe onderhandelingen;
  • het verkrijgen van financiering;
  • de juridische afronding van de aankoop.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijk contact en een goede relatie tussen de cliënt en de overname expert is de basis van een efficiënte en effectieve samenwerking. Overnametrajecten kunnen immers langere tijd duren. Daarom besteedt JM Corporate Finance niet alleen aandacht aan de benodigde expertise, maar ook aan de ‘klik’ tussen een adviseur en de cliënt. Dit leidt tot een optimale situatie voor de toekomstige samenwerking.

Meer informatie over onze overname experts

Indien u meer informatie wenst over onze overname experts, kunt u uiteraard contact met ons opnemen via de website. Daarnaast zijn wij per mail te bereiken via info@jmpartners.nl of telefonisch via 076-8870001

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld