Waardebepaling onderneming

De waardebepaling van een onderneming kan van belang zijn in het kader van de aan- of verkoop van een bedrijf, maar ook in het geval van een aandeelhoudersconflict of herfinanciering. Er zijn verschillende methoden om tot een goede waardebepaling van een onderneming te komen, zoals de Discounted Cash Flow (DCF) methode. De adviseurs van JM Corporate Finance zijn experts op het gebied van bedrijfswaardering en kunnen ook u helpen bij de waardebepaling van uw onderneming.

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

De ondernemingswaarde

Om tot een gedegen waardebepaling van de onderneming te komen is het van belang om een goed inzicht in het bedrijf te hebben. Bij de waardebepaling van een onderneming wordt rekening gehouden met zowel de financiële als de kwalitatieve aspecten van het bedrijf. Tot de financiële aspecten behoren onder andere de huidige financiële ontwikkelingen en de prognoses voor de komende jaren. Daarnaast zijn onder andere de afhankelijkheid van de leveranciers en de Unique Selling Points van de onderneming onderdeel van de kwalitatieve kenmerken. JM Corporate Finance houdt rekening met veel verschillende elementen, zodat een betrouwbare waardebepaling van de onderneming uitgevoerd kan worden.

Quick-scan waardebepaling onderneming

JM Corporate Finance heeft een waarderingstool ontwikkeld, waarbij aan de hand van 10 vragen een indicatieve waarde van de onderneming berekend kan worden. In de waarderingstool komen de financiële en kwalitatieve kenmerken van de onderneming aan bod, zodat er een goede waardebepaling van de onderneming uitgevoerd kan worden. Na het beantwoorden van de vragen zal een adviseur van JM Corporate Finance zo spoedig mogelijk met u contact opnemen om de resultaten van de quick-scan waardering te bespreken.

Over JM Corporate Finance

JM Corporate Finance is een financieel adviesbureau dat gevestigd is in Breda en Amsterdam. De adviseurs hebben reeds jarenlange ervaring op het gebied van de waardebepaling van een onderneming, bedrijfsovernames en nog vele andere finance diensten. Wilt u meer weten over de waardebepaling van een onderneming? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u een waardebepaling laten uitvoeren voor uw onderneming?

Wij helpen u gratis binnen 24 uur aan een waardebepaling. Geheel vrijblijvend!

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld