Bedrijfsovername Eindhoven

Zint u op een bedrijfsovername in Eindhoven of wilt u uw onderneming in de verkoop zetten? Dan begeeft u zich in een zeer tijdrovende en complexe situatie waarbij een grondige voorbereiding en een kritische blik de sleutel tot succes is. JM Partners verzorgt voor u de bedrijfsovername in Eindhoven van A tot Z; van het allereerste begin tot en met het ondertekenen van de contracten. Ook begeleiden wij u in het mogelijke integratie traject. Dankzij onze senioriteit, ervaring en creativiteit, weten wij exact de valkuilen en kansen in kaart te brengen. Zo kunnen wij voor u de ideale (ver)koopprijs en contractvoorwaarden waarborgen.

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Bedrijfsovername in Eindhoven; wat onderzoeken de specialisten?

De specialisten van JM partners benutten hun kennis en ervaring bij het maken van een uitgebreide analyse omtrent de voor- en nadelen van de bedrijfsovername in Eindhoven. Deze werkzaamheden staan ook bekend als een boekenonderzoek oftewel Due Diligence. Door het te overnemen bedrijf goed door te lichten op diens activiteiten, cijfers en overige bedrijfsaspecten, kunnen zij concluderen of de bedrijfsovername rendement oplevert. Zij gaan daarbij ook na wat een realistische (ver)koopprijs zou zijn en werpen een kritische blik op de voorwaarden. Met de specialisten van JM Partners beschikt u daarnaast over een deskundige sparringpartner die u graag assisteert bij onderhandelingen. En uiteraard kunnen zij u ook adviseren over de overnamestructuur.

Waarom JM Partners voor de bedrijfsovername in Eindhoven?

Bij JM Partners werken doorgewinterde senior adviseurs die ervaring hebben in zowel bedrijfsovernames in het MKB als bij internationale bedrijfsovernames in diverse branches. Zij zijn daarom in staat om uw situatie en wensen snel te begrijpen zodat zij de juiste oplossingen aan u kunnen presenteren. JM Partners is tevens het grootste onafhankelijke kantoor op het gebied van bedrijfsovernames in Zuid-Nederland.

Schakel JM Partners in voor de bedrijfsovername in Eindhoven

Met JM Partners is uw bedrijfsovername in Eindhoven gegarandeerd tot in de puntjes georganiseerd. Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u kennis maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld