Bedrijfswaardering Eindhoven

Heeft u behoefte aan een bedrijf dat u kan helpen met bedrijfswaardering in Eindhoven? Wij voorzien u graag van een erg realistische prognose zodat u een reëel beeld krijgt van de waarde van het bedrijf. We zijn uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke kantoor op dit specialistische terrein. JM Partners is uw betrouwbare partner voor topadvies over bedrijfswaardering in Eindhoven. Bekijk onze referenties met enkele succesvolle transacties.

Stel uw vraag

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Verschillende methodes voor bedrijfswaardering Eindhoven

Voor onze cliënten hanteert JM Partners de gebruikelijke waarderingsmodellen. We hebben een eigen visie die ervoor zorgt dat de echte waarde van uw onderneming te bepalen is, alle kwalitatieve elementen worden meegenomen bij de waardering. Er blijft geen enkel aspect onderbelicht. Hieronder hebben wij een aantal aspecten van aandelenwaardering voor u op een rijtje gezet.

  • Marktpositie
  • Aandachtspunten
  • Sterke punten
  • Beschikbare immateriële activa
  • Beschikbare immateriële patenten
  • Kwaliteit van het management
  • Kwaliteit van het personeel
  • Afhankelijkheid van leveranciers
  • Afhankelijkheid van afnemers

Bedrijfswaardering Eindhoven; Due diligence

JM Partners is uw betrouwbare specialist op het gebied van Due diligence. De verkregen informatie over de te verkopen onderneming wordt eerst getoetst. Tevens wordt er onderzocht of er geen substantieel blijkende tegenvallers aanwezig zijn. Vanzelfsprekend kan de verkoper zich vroegtijdig voorbereiden op het verkoopproces, zodat er geen opmerkelijke bevindingen zullen zijn. Elke Due diligence die wordt uitgevoerd door JM Partners leidt tot verschillende attentiepunten en actiepunten die tijdens de onderhandelingen gebruikt kunnen worden om de overname te perfectioneren. Een Due diligence onderzoek is uit te voeren in heel Nederland. Naast Due diligence biedt JM Partners nog veel meer diensten aan zoals Management buy-out/buy-in en Bedrijfsovername en -verkoop. JM Partners staat voor u klaar!

Meer informatie over bedrijfswaardering in Eindhoven?

Wilt u meer informatie over bedrijfswaardering in Eindhoven? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Als u liever direct contact wilt met één van onze specialisten bel dan 076-887 00 01. We staan u graag te woord

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Jan van Wijngaarden

Partner/Founder

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld