Een diligence onderzoek brengt relevante zaken aan het licht waardoor u de juiste beslissingen kunt nemen in het complexe overname- of fuseringstraject in Helmond. Dit onderzoek verschaft u inzicht in de financiële positie en de operationele stand van zaken zodat u kunt onderhandelen vanuit een sterke positie. Daarnaast kunt u de bevindingen gebruiken om de juiste waarde te bepalen van het bedrijf en de risico’s te inventariseren. 

Download hier ons due diligence handboek.
Voordelen due diligence in Helmond

Heeft de overname of fusering wel zin? Met een due diligence onderzoek in Helmond, oftewel een diepgaand bedrijfsonderzoek, geven onze specialisten u inzicht in de kansen en risico’s die daarbij gemoeid zijn. Dankzij het due diligence onderzoek kunt u:

  • Goed geïnformeerde beslissingen maken.
  • Vermijden dat u investeert in het verkeerde bedrijf en dat u te veel betaald.
  • De risico’s inventariseren die geassocieerd zijn met het bedrijf.
  • De bedrijfswaarde bepalen.
  • Kennis opdoen rondom de stand van zaken bij het desbetreffende bedrijf.
  • De minpunten, pluspunten, voordelen en nadelen in kaart brengen van uw investering

Onderzoekspunten due diligence onderzoek Helmond

De due diligence specialisten van JM Partners beschikken over een bewezen track-record en knowhow om tot de juiste resultaten te komen in het due diligence onderzoek in Helmond. In het onderzoek worden diverse bedrijfsaspecten doorgelicht waardoor een objectief beeld ontstaat over de gehele bedrijfssituatie. Denk hierbij onder andere aan bedrijfsaspecten zoals de financiële positie, producten, commerciële strategieën, afnemers, marges en de kwaliteit van het management.

Meer informatie over due diligence onderzoek in Helmond

In ons “Due Diligence: een handleiding vanuit de praktijk” handboek lichten wij zowel de kwantitatieve als kwalitatieve aspecten tot in detail toe. U kunt u dit handboek hier geheel kosteloos downloaden.

Spreekt u liever met een van onze due diligence specialisten? Geen probleem, onze due diligence specialisten staan tot uw dienst. Zij beantwoorden graag al uw vragen en zoeken naar de juiste oplossingen voor uw situatie. Neem hier contact met ons op.

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Bel mij terug

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie?
Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug.

Telefoonnummer achterlaten
Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op of bekijk de lijst met veelgestelde vragen (FAQ).

Bekijk de FAQ