Bedrijfsoverdracht Amsterdam

Bent u van plan een bedrijfsoverdracht in Amsterdam uit te voeren? Laat u dan niet verassen door onverwachte bijkomstigheden. Door JM Partners in te schakelen bij uw bedrijfsoverdracht in Amsterdam bent uw verzekerd van een soepel verloop van overname. Wij beschikken over vele ervaren specialisten op het gebied van bedrijfsovername & verkoop. Zij zullen u gedurende het gehele proces begeleiden zodat u altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

JM Partners helpt u bij uw bedrijfsoverdracht in Amsterdam

Wanneer u voor JM Partners kiest als adviseur bij de bedrijfsoverdracht in Amsterdam dan kunt u rekenen op specialistisch advies van ervaren experts. Onze adviseurs hebben veel kennis en ervaring opgedaan bij uiteenlopende bedrijven. Ze zijn zowel nationaal als internationaal actief in verschillende branches. Wij begrijpen als geen ander hoeveel er op het spel staat bij een bedrijfsoverdracht in Amsterdam. Onze specialisten nemen de overdracht daarom zorgvuldig met u door zodat u niet voor verassingen staat. Hierbij wordt nadrukkelijk rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en kan er door de adviseur antwoord gegeven worden op al uw vragen.

Nog niet zeker van de bedrijfsoverdracht in Amsterdam?

JM Partners werpt een kritische blik op alle bijkomende aspecten van de bedrijfsoverdracht in Amsterdam. Ze brengen alle risico’s in kaart en maken de voor- en nadelen inzichtelijk. Dit onderzoek wordt ook wel Due Diligence genoemd. Onze adviseurs zijn ook uitermate geschikt om de juiste waarde c.q. (ver)koopprijs te bepalen en schuiven om deze reden dan ook graag aan tijdens de onderhandelingen. Twijfelt u dus nog over de bedrijfsoverdracht in Amsterdam en verwacht u onze hulp hierbij goed te kunnen gebruiken? Of heeft u genoeg aan een second opinion? Onze specialisten staan voor u klaar!

Vrijblijvend advies met betrekking tot de bedrijfsoverdracht in Amsterdam

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over ons of onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld