Bedrijfsoverdracht Breda

Heeft u plannen voor een bedrijfsoverdracht in Breda maar twijfelt u nog over bepaalde zaken? Neem dan het zekere voor het onzekere en vraag om advies van een van onze specialisten. Met het inschakelen van JM Partners zorgt u er voor dat u niet voor vervelende verassingen komt te staan tijdens de bedrijfsoverdracht in Breda. Wij zullen u namelijk gedurende het gehele proces begeleiden.

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Veel ervaring in bedrijfsoverdracht in Breda

JM Corporate Finance is al sinds 2009 actief als adviesbureau. Wij bundelen de krachten van verschillende senior adviseurs, ieder met zijn eigen specialisme. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een Due Diligence uit te laten voeren of om een second opinion te vragen. Verder beschikken sommige seniors over een grote hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van internationale herstructurering. Door het in huis halen van deze kennis zijn wij in staat om u altijd te helpen op het gebied van corporate finance.

Hulp bij de onderhandelingen van een bedrijfsoverdracht in Breda

Tijdens de onderhandelingen kan het soms stroef lopen. Het is dan ook van groot belang om een duidelijk doel voor ogen te hebben en een win-win situatie te creëren. Het proces van een overname zal efficiënter verlopen wanneer de onderhandelingen goed gaan. Om een soepel verloop van de onderhandelingen te realiseren kan hulp van buitenaf van grote waarde zijn. Het voordeel van een ervaren professional aan u zijde is niet alleen de specialistische kennis waar u van profiteert. Zo staat u bijvoorbeeld ook sterker in uw schoenen tijdens de onderhandelingen en kan er een frisse blik gericht worden op de situatie.

Laat ons u adviseren tijdens de bedrijfsoverdracht in Breda

Wanneer het wenselijk is om ondersteuning of advies te ontvangen tijdens de bedrijfsoverdracht in Breda, dan verzoeken wij u om contact  met ons op te nemen. We zijn bereikbaar via het nummer 076 – 887 00 01 of door te mailen naar info@jmpartners.nl.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld