Bedrijfsoverdracht Dordrecht

Een bedrijfsoverdracht in Dordrecht vereist zorgvuldigheid en kennis van zaken. Zo zijn er verschillende zaken waar rekening mee gehouden moet worden voor een soepel verloop van de overdracht. Een efficiënt verloop resulteert ook tot meer begrip bij de medewerkers. Advies van buitenaf kan dan ook heel bruikbaar zijn. JM Partners Corporate Finance helpt u hierbij!

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Financiële zekerheid bij een bedrijfsoverdracht in Dordrecht

Wanneer u een adviseur van JM Partners inschakelt zult u beschikken over een grote bron van kennis en ervaring. Wij hebben namelijk veel senior adviseurs met een gedegen track record op MKB niveau maar ook met veel ervaring in internationale overnames. Onze adviseurs kunnen u helpen gedurende het hele proces van de bedrijfsoverdracht in Dordrecht. Daarnaast is het ook mogelijk om hun in te zetten voor een Due Diligence of voor het vragen van een second opinion.

Een bedrijfsoverdracht in Dordrecht vraagt om duidelijke communicatie

Bij een bedrijfsoverdracht in Dordrecht moet er voor gezorgd worden dat het vooraf duidelijk is wat er van een ieder verwacht wordt. De doelstellingen moeten duidelijk zijn en dit vereist kennis van zaken en goede communicatie. Onze adviseurs zijn door hun ervaring in staat om iedere bedrijfsoverdracht in Dordrecht soepel te laten verlopen. Wanneer er sprake is van een onderhandelings-kwestie kunnen onze adviseurs u ook hierin ondersteunen. Zo wordt er gezamenlijk een goed begin gemaakt in het proces van de bedrijfsoverdracht in Dordrecht.

Heeft u specifieke vragen over een bedrijfsoverdracht in Dordrecht of onze diensten?

Wij helpen u graag met al uw vragen. Wij hebben specialisten in dienst uit verschillende disciplines die uw inzichten kunnen verrijken. Zo weet u zeker dat u geen overhaaste beslissingen neemt en wordt het proces op zorgvuldige wijze behandeld. Neem contact op met onze specialisten via het telefoonnummer +31 (0)76 88 70 001 of stuur een e-mail naar info@jmpartners.nl.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld