Bedrijfsoverdracht Tilburg

Bij het uitvoeren van een bedrijfsoverdracht in Tilburg zijn er veel zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Vaak is kennis van externe partijen een welkome aanvulling. JM Partners beschikt over verschillende ervaren senior adviseurs die u in het proces informeren, adviseren en op deze wijze ook behoeden voor fouten.

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

De financiële invalshoek van een bedrijfsoverdracht in Tilburg

Een bedrijfsoverdracht in Tilburg kan een hele delicate aangelegenheid zijn. Er komen meerdere partijen aan te pas waardoor er rekening gehouden moet worden met verschillende belangen. Onze adviseurs kunnen hierbij een goede aanvulling zijn. Doordat zij niet beïnvloed worden door externe factoren kunnen zij een bedrijfsoverdracht in Tilburg volledig beoordelen op basis van de financiële inzichten. Het maken van een realistische prognose is een veelvoorkomende taak voor onze experts. Zij worden dan ook vaak ingehuurd voor een waardering of second opinion.

Buiten bedrijfsoverdracht in Tilburg veel meer diensten

Onze ervaren adviseurs hebben een gedegen trackrecord. Ze zijn werkzaam geweest in zowel de MKB als internationale herstructureringen binnen een verscheiden hoeveelheid branches. Daarnaast hebben we verschillende gerenommeerde partners die waar nodig een aanvulling vormen op onze diensten. Hierdoor is top advisering mogelijk en we zijn hiermee uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke kantoor op het gebied van financiële advisering. Met al de kennis die we in huis hebben is het bijvoorbeeld ook mogelijk om due diligence uit te laten voeren of begeleid te worden in een bedrijfsovername-verkooptraject. Gedegen advies kan hierbij van groot belang zijn, daarom is het mogelijk om al vanaf de onderhandelingen aan te sluiten. U heeft zo een specialist in huis die de onderhandelingen effectiever kan laten verlopen.

Wij helpen u bij uw bedrijfsoverdracht in Tilburg

Onze adviseurs helpen u graag! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ons bereiken op +31 (0)76 88 70 001 of door te mailen naar info@jmpartners.nl.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld