10

sep

JM Corporate Finance begeleidt verkoop van Van Hooijdonk Autobedrijf

Onlangs is Van Hooijdonk Autobedrijf te Ulvenhout overgenomen door Rugee Automotive B.V. (Bouke en Stijn Rüttchen). JM Corporate Finance heeft Kees van Hooijdonk, tweede generatie binnen de familie, begeleid bij de verkoop van zijn autobedrijf.



Voor Kees van Hooijdonk heeft de continuïteit van de onderneming altijd voorop gestaan. “Met de overname van ons bedrijf door Rugee Automotive (de familie Rüttchen) laat ik het in goede handen achter. Bouke en Stijn Rüttchen (3e generatie) hebben veel ervaring en weten als geen ander als jonge gedreven ondernemers waar het om draait in een autobedrijf (management, marketing e.d.). Een bijkomend belangrijk voordeel: het blijft een familiebedrijf! Daar waren we naar op zoek en dat is gelukt”, aldus Kees van Hooijdonk.



De overname van Van Hooijdonk Autobedrijf maakt de onderneming van Bouke en Stijn Rüttchen nog completer. Rugee Automotive B.V. richtte zich voornamelijk op bestelwagens, trucks en trailers. “Met de overname van Van Hooijdonk Autobedrijf kunnen we ook de verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte personenwagens op één locatie verzorgen”, aldus Bouke Rüttchen. Ook met de mogelijkheden van RG Lease kan Rugee Automotive B.V. nu alles aanbieden aan haar klanten.



Bart Koreman, senior adviseur bij JM Corporate Finance: “bij dit specifieke traject zijn de ‘familiaire’ omstandigheden van bijzonder belang geweest. Twee families, gepokt en gemazeld in deze business, welke tot een dergelijke deal komen is een mooi succes voor alle betrokkenen. Wij wensen iedereen dan ook veel succes met de volgende stap in hun ondernemerscarrière!”



Jan van Wijngaarden, partner bij JM Corporate Finance: “Dit traject geeft wederom aan dat JM Corporate Finance ervaring heeft met een grote diversiteit aan opdrachten in het MKB zowel als adviseur aan de verkoop- als inkoopkant, variërend van een autobedrijf, productiebedrijf, detailhandel, een dienstverlener tot ‘online / high tech / media’ ondernemingen. Onze kennis en kunde zijn beschikbaar voor onze klanten. Dat deze transactie 2 bekende families in de regio Breda bij elkaar brengt is gewoon een leuke ervaring als Bredase adviseur”.



Wilt u eens samen met ons van gedachten wisselen over een overname, fusie of bedrijfsoverdracht?


Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op via:



JM Corporate Finance B.V.



Jan van Wijngaarden, partner


jvw@jmpartners.nl


06 – 53 22 94 96



Bart Koreman, senior adviseur


bk@jmpartners.nl


06 – 55 718 515



www.jmpartners.nl


info@jmpartners.nl


Meer nieuws

img 20211106 wa0004

Begeleiding bij verkoop van H.A. de Bruijn Landbouw Mechanisatiebedrijf B.V.

JM Corporate Finance begeleidt familie De Bruijn bij de verkoop van...

Lees verder
jm logo groot(2)

Hoge prijzen zetten ondernemers aan tot verkoop

Hoewel de periode van hoogconjunctuur op dit moment aan het afnemen...

Lees verder
10.ondernemingonderdeaandachtbrengenjmpartners

Een onderneming onder de aandacht brengen

Gedurende het verkooptraject van een onderneming is het belangrijk ...

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld