Bedrijfsoverdracht Roosendaal

Een bedrijfsoverdracht in Roosendaal dient zorgvuldig verricht te worden. Om dit proces voor u te vergemakkelijken kunnen wij u hierin begeleiden en adviseren. Wij beschikken namelijk over een groot aantal financiële adviseurs uit verschillende disciplines zodat wij u ongeacht de situatie van dienst kunnen zijn. Onze experts hebben ervaring op het gebied van accountancy, (internationale) belastingadvisering en specialistische bedrijfseconomische onderwerpen. Hierdoor zijn wij in staat om uw traject multidisciplinair te begeleiden.

  • JM Corporate Finance: Gewoon helder, met visie.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Duidelijke afspraken bij een bedrijfsoverdracht in Roosendaal

Communicatie speelt een grote rol bij een bedrijfsoverdracht in Roosendaal. Het is belangrijk om vooraf duidelijk te hebben wat de verwachtingen van een ieder zijn. Hierna wordt er in kaart gebracht welke doelstellingen er gesteld zijn door de betrokkenen. Wanneer het gaat om een bedrijfsoverdracht binnen de familie dient er ook veel rekening gehouden te worden met de emoties. Onze adviseurs zijn door hun ervaring in staat om ieder proces soepel te laten verlopen. Hiermee wordt een goede eerste stap gezet richting de bedrijfsoverdracht in Roosendaal.

Advies bij een bedrijfsoverdracht in Roosendaal en meer

Binnen de services die JM Partners aanbiedt zijn er diverse mogelijkheden. Naast het advies dat we kunnen geven bij een bedrijfsoverdracht in Roosendaal is het bijvoorbeeld ook mogelijk om ons te laten helpen bij de onderhandelingen. Onze adviseurs kennen de kunst en techniek van het onderhandelen vanwege hun ervaring in vergelijkbare trajecten. Verder kunnen wij u ook helpen met een due diligence of bij een bedrijfsovername, een management buy-out/buy-in of een second opinion.

Direct advies nodig bij een bedrijfsoverdracht in Roosendaal

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor u en/of uw organisatie te bespreken. Onze medewerkers helpen u graag bij al uw financiële vraagstukken. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)76 88 70 001 of via de mail: info@jmpartners.nl.

Vragen? Neem contact op!

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld