Het team van JM Corporate Finance is sinds kort uitgebreid met een nieuwe medewerker; Tristan te Bogt.

Wij vroegen Tristan hoe hij zijn eerste weken bij JM en de eerste kennismaking met de wereld van Corporate Finance heeft ervaren;

 

“Mijn eerste weken als Junior Adviseur Corporate Finance bij JM Partners heb ik ervaren als zeer uitdagend en leerzaam.

 

Na mijn Master Finance aan Tilburg University is het werk bij JM mijn eerste kennismaking met de wereld van Corporate Finance in de praktijk. Ik heb deze wereld leren kennen als heel dynamisch; de werkzaamheden zijn zeer afwisselend en de hoeveelheid opdrachten kunnen zich uit het niets snel opstapelen. Mijn eerste werkzaamheden betroffen het uitvoeren van een waardering en het opstellen van een informatiememorandum voor een verkopende partij. De combinatie van analytisch bezig zijn met cijfers en het strategisch analyseren van een klant spreken mij hierin het meeste aan.

 

Er wordt bij JM gewerkt in een hecht team, dit resulteert in een prettige omgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Hierin voel ik mij thuis en ik ben blij met het warme welkom binnen dit team. Ik kijk uit naar een goede samenwerking in de toekomst, interessante projecten en natuurlijk veel gezelligheid!”

 

Welkom in ons team Tristan!

 

JM Corporate Finance B.V.

 

Jan van Wijngaarden, Partner

jvw@jmpartners.nl

06 – 53 229 496

 

Bart Koreman, Partner

bk@jmpartners.nl

06 – 55 718 515

 

www.jmpartners.nl

info@jmpartners.nl

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!