"Wij danken JM Corporate Finance voor hun expertise en vooral de rust terug te brengen wanneer we in twijfel geraakten door de complexiteit van dit proces."

Begeleiding verkoop

Ron en Sylvia

JM Corporate Finance heeft met succes de verkoop van een eenmanszaak mogen begeleiden. De onderneming is verkocht aan twee MBI-kandidaten die de bedrijfsactiviteiten zullen voortzetten. De begeleiding van JM bestond onder andere uit de waardering van de onderneming, opstellen van het informatiememorandum, onderhandelen/dealmaking, klankborden en het meelezen met de transactiedocumenten.

“Door de inzet van ons netwerk en onze vaardigheden op het gebied van ‘zoeken naar potentiële kandidaat-kopers’ zijn wij al snel in contact gekomen met de twee MBI-kandidaten als potentiële koper. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek bleek er al snel een zeer goede klik en een gedeelde visie te zijn tussen verkoper en de kandidaat-koper, waardoor het voor verkoper meteen duidelijk was dat deze partij de perfecte kandidaat is om de onderneming verder voort te zetten.”, aldus JM Corporate Finance. 

Terugblik van de tevreden verkopende partij:"Wij hebben Jan van Wijngaarden op advies van onze accountant een paar jaar geleden mogen ontmoeten voor een aangenaam oriënterend gesprek aangaande de verkoop van ons bedrijf. Omdat we nogal een niche markt bedienden, leek het ons logisch om eerst binnen ons eigen netwerk een geschikte kandidaat te vinden. Maar na een aantal mislukte pogingen die veel tijd, energie, kosten en uiteindelijk tot teleurstelling leidden, hebben we toch besloten om JM Corporate Finance te vragen ons hiermee te helpen. Dat bleek een goed besluit want al vrij snel zaten we met de geschikte kandidaten aan tafel die ons bedrijf uiteindelijk nu voortzetten. Wij danken JM voor hun expertise en vooral de rust terug te brengen wanneer we in twijfel geraakten door de complexiteit van dit proces.”.

   

 

Meer referenties

"Zonder de inbreng van JM Corporate Finance was ik niet tot deze deal gekomen. JM wist mij op de nodige momenten af te remmen en te laten nadenken over factoren die mij eerder minder van belang leken. Deze kritische houding kan ik zeer waarderen en heeft tot deze mooie deal geleid."

Toine

Verkoop bedrijf

Lees verder

"Vanaf het begin tot aan de handtekening was JM betrokken en hebben ze ons geadviseerd en bijgestaan bij de onderhandelingen in een, voor ons, nieuw proces."

Neeltje en Lieke

Verkoop bedrijf

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld