"De ervaring leert dat een snelle en juiste aanlevering van de informatie het proces versnelt en de doorlooptijd verkort. In de diverse stadiums van het verkooptraject heeft de input van de adviseurs van JM Corporate Finance gezorgd voor een optimaal verkoopresultaat."

Verkoop onderneming

Wiek

Het team van JM Corporate Finance heeft mij in de afgelopen periode bijgestaan en geadviseerd bij het verkooptraject van mijn onderneming. Een belangrijk aspect hierbij was voor mij dat mijn verkoopplan werd vertaald naar een realistisch en passend verkoopmodel. Het gehele traject is wat mij betreft zeer prettig verlopen met af en toe de bijbehorende momenten van consolidatie en overweging.

Van het beoordelen van de eerste leads en sparren met de adviseurs van JM Corporate Finance of dit een passende overnamekandidaat zou kunnen zijn tot in een later stadium het aanleveren van de opgevraagde informatie en documenten ten behoeve van het Due diligence onderzoek. Al met al een intens proces waarbij je je eigen organisatie door een andere bril bekijkt. De ervaring leert dat een snelle en juiste aanlevering van de informatie het proces versnelt en de doorlooptijd verkort. In de diverse stadiums van het verkooptraject heeft de input van de adviseurs van JM Corporate Finance gezorgd voor een optimaal verkoopresultaat.

Terugkijkend hebben de experts van JM Corporate Finance mij op een professionele en prettige manier geadviseerd gedurende het gehele verkooptraject. Samen kunnen we terugblikken op een fijne samenwerking in de afgelopen periode en een succesvolle verkoop.”.

Meer referenties

"Een zwangerschap en een bevalling zijn wat mij betreft simpeler dan een bedrijfsoverdracht. Zonder Jan en zijn team waren we er zelf niet uitgekomen."

Mariek en Geert

Bedrijfsoverdracht

Lees verder

"Wij hebben zeer veel profijt gehad van de doortastendheid, knowhow en het netwerk van JM Corporate Finance. Daar zijn wij hen dan ook zeer dankbaar voor. Zonder JM had dit traject niet kunnen slagen."

Mark en Bjorn

overname

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld