websiteheaderoverons[2]

Over ons

JM Corporate Finance is opgericht in 2009 door Drs. Jan van Wijngaarden en gevestigd in Breda en Amsterdam. Samen met partners Bart Koreman en Bart van den Brule geeft hij richting aan de organisatie. De drie bevlogen partners staan samen met een team van ervaren senior en junior adviseurs voor u klaar. Dit team heeft lef en een gedegen trackrecord. Bij alle betrokken teamleden staat u als klant centraal! In de praktijk betekent dit dat wij elke situatie individueel bekijken, wat zorgt voor een op maat gemaakte, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. 

De kernwaarden van JM Corporate Finance

maatwerk & risicogericht
kwaliteit als primaire focus
groot netwerk van deskundigen
constructief & kritisch

Op heldere wijze begeleidt JM Corporate Finance overname transacties in alle branches van het bedrijfsleven. Zowel het MKB als internationale ondernemingen kunnen bij de ervaren experts terecht. Daarnaast werkt JM samen met diverse andere gerenommeerde Corporate Finance adviseurs. Tevens worden opdrachten uitgevoerd voor banken, informal investors, advocaten/curatoren en participatiemaatschappijen.

Ons team

Inmiddels zijn er 15 adviseurs aan de organisatie verbonden. Door de unieke combinatie van expertise en ervaring op het gebied van accountancy, (internationale) belastingadvisering en specialistische bedrijfseconomische onderwerpen kan JM Corporate Finance trajecten multidisciplinair begeleiden. Dit maakt topadvisering mogelijk.

Maak kennis met ons team

Gewoon helder, met visie

Een heldere aanpak is typerend voor onze werkwijze, waarbij u van al onze adviseurs visie kunt verwachten.

Het groen en blauw uit onze huisstijl heeft een link met de natuur. Bekijk in de video het uitzicht in onze spreekkamer, het is bijna een directe vertaling van onze kernwaarden: Eenduidig en krachtig bewaren wij de rust, zodat iedere transactie tot bloei kan komen. Of is het uw uitzicht na verkoop van uw bedrijf?

Meer over aandachtsgebieden
jmcorporatefinancefilmscreenshot02

Persoonlijke relatie en maatwerk

Een goede persoonlijke relatie is de belangrijkste basis voor de kwaliteit van de advisering. Corporate Finance trajecten zijn immers intensief en veelal langdurig van aard, waarbij de financiële belangen aanzienlijk kunnen zijn. Dat emoties hierbij ook een belangrijke rol spelen is evident. Niet alleen kwantitatieve elementen zijn van belang, ook aan kwalitatieve aspecten dient gedurende het proces aandacht te worden besteed. JM Corporate Finance stelt per opdracht een team samen dat passend is, niet alleen gericht op de benodigde expertise, maar ook gericht op die belangrijke 'klik' met de cliënt.

In de samenwerking met JM Corporate Finance heeft u één aanspreekpunt en wordt toch een brede, concrete en 'tailor-made' advisering gewaarborgd die leidt tot optimale resultaten en 'win-win' situaties. JM adviseurs houden rekening met uw persoonlijke wensen en reserveren voldoende tijd voor de invulling hiervan.

Neem contact met ons op.

JM Maatschappelijk

Als u op golfbaan Princenbosch loopt, of bij de Oosterhout Twins op de tribune zit, dan kan u zo maar onze naam tegenkomen. Als trotse sponsor hebben wij onze naam aan deze sportclubs verbonden. Net zoals wij al jaren NAC, de parel van het Zuiden, steunen.

Start- en scale-ups

Als partner van de Breda Startup community stimuleren we innovatief ondernemerschap in de regio. 

Samen delen

In december hebben we de mooie gewoonte om een goed doel te ondersteunen. Wij houden van delen. Zo zetten we ons jaarlijks samen met het hele team in via Betrokken Ondernemers Breda in om zorgbehoevende ouderen een gezellige muzikale middag te bezorgen. 

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld