Bryan van Nunen

Werkstudent

“Mijn naam is Bryan van Nunen, ik ben 25 jaar oud en geboren en getogen in Rucphen. Een paar jaar na mijn geboorte ben ik in Bosschenhoofd gaan wonen en ik heb hier tot ongeveer mijn 20e gewoond. Daarna ben ik meer richting school gaan wonen en naar Dordrecht verhuisd, waar ik nu nog steeds woon. Vervolgens heb ik met succes in 2021 een bachelor in Financial Services Management behaald en ben ik direct aan de slag gegaan binnen het bank- en verzekeringswezen om werkervaring op te doen. In deze periode had ik veel te maken met alles rondom het geven van financieel advies aan klanten en toegesneden situaties uitwerken waar nauwkeurigheid bij mij hoog in het vaandel stond. Interesse voor de zakelijke dienstverlening is gedurende deze tijd alleen maar toegenomen en ik kwam tot de conclusie om mij hierin verder te ontwikkelen. Om die reden ben ik begonnen aan de masteropleiding Finance die ik momenteel nog volg.

Daarnaast zocht ik een baan waar ik alvast kennis en ervaring op kan doen over het vakgebied. In de gesprekken met JM Corporate Finance ben ik enthousiast geworden over hun kennis en kunde in de overnamemarkt. Wat mij het meest aanspreekt is de continu veranderende markt waar geen opdracht hetzelfde is en dat cliënten hierin op persoonlijke wijze van A tot Z door JM worden begeleid. Ik duik graag in de complexiteit en diversiteit van opdrachten en sluit mij graag aan bij hun werkwijze. Ik ben blij met een werkgever als JM, die de mogelijkheid en ruimte biedt om mij in deze branche verder te ontwikkelen.

Naast het werk en de studie vind ik het fijn om in mijne vrije tijd gezellig met familie of vrienden te zijn, te reizen, bezig te zijn met muziek, te gamen en lekker te eten. Ook houd ik me graag bezig met branche gerelateerde zaken en ik bezoek wanneer het goed uitkomt een lezing, workshop of iets dergelijks.”

 

 

 

 

Collega's van Bryan

Desy van Leeuwen
Office Manager
Bekijk profiel
Mark Smeekens
Adviseur
Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld