Isabelle Knaap

Digital Marketeer

Isabelle Knaap versterkt het team van JM als Digital Marketeer. Zij is verantwoordelijk voor het via diverse online methodieken werven van nieuwe klanten; vanaf de eerste keer dat een mogelijke klant over JM CF en het onderwerp bedrijfsoverdracht hoort, de daaropvolgende bewustwording tot het moment dat een klant besluit om echt kennis met ons te maken en vervolgens een koop- of verkooptraject in gang zet.

“Sinds ik klein ben word ik al geïntrigeerd door menselijk gedrag, onze hersenen en hoe die werken. Daarom heb ik psychologie gestudeerd aan Tilburg University en heb ik daarna aan dezelfde universiteit twee Masters gedaan: Economische Psychologie en Communicatie- en informatiewetenschappen.

Na mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij online marketingbureau Yonego. Aan de bureauzijde verfijnde ik mijn inhoudelijke marketing skills. Ik kwam in aanraking met veel verschillende opdrachtgevers, maar vond het frustrerend dat ik niet altijd genoeg tijd had om hun doelgroep écht te leren begrijpen.

Ik besloot om de stap naar JM te maken om me te kunnen verdiepen in één doelgroep. Zo leer ik onze klanten het beste kennen. Nu zorg ik ervoor dat we ook in onze marketingstrategie rekening houden met het ingewikkelde, soms emotioneel moeilijke proces waar onze klanten tijdens de samenwerking doorheen gaan.

Naast een fijne werkplek word ik blij van lezen, creatief bezig zijn, koken, mijn wekelijkse potje padel en de mensen om me heen!”

Collega's van Isabelle

Quinten van Rijsbergen
Junior Corporate Finance adviseur
Bekijk profiel
Mark Smeekens
Adviseur
Bekijk profiel
Tim den Heyer
Junior Corporate Finance adviseur
Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld