Jan van Wijngaarden

Partner/Founder

Jan van Wijngaarden heeft in 2009 JM Partners Corporate Finance opgericht. Na zijn studie aan de universiteit van Groningen is hij bij diverse organisaties werkzaam geweest in een leidinggevende functie wat uiteindelijk resulteerde in de ambitie een eigen bedrijf op te richten op het gebied van Corporate Finance. Ondertussen heeft hij ruim 25 jaar werkervaring opgebouwd in zowel de internationale praktijk als het MKB.

“Wat mij het meest aanspreekt is de diversiteit van het “metier” en de daarbij behorende werkzaamheden. Deze zijn puur gericht op advisering bij koop- en verkoopprocessen van bedrijven en non-profit organisaties. Afgelopen jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in de diverse onderdelen van het proces, zoals waarderingfinancieringboekenonderzoek en onderhandelingen. Een belangrijk aspect dat vaak vergeten wordt bij een overnametraject is het managen van emoties bij zowel koper als verkoper. Ik vind het belangrijk om mijn team hierin te stimuleren, aangezien dit aspect mede bepalend is voor het vlotte verloop van een overnametraject.

In mijn vrije tijd houd ik mijzelf onder meer bezig met het organiseren van workshops op het terrein van Corporate Finance, het uitoefenen van diverse commissariaten en besturen van not-for-profit organisaties, volleyballen, het bezoeken van netwerkbijeenkomsten en regelmatig contact met familie en vrienden.”

Collega's van Jan

Jorn de Brouwer
Corporate Finance adviseur
Bekijk profiel
Michiel Pouwels
Junior Corporate Finance adviseur
Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld