"Een zwangerschap en een bevalling zijn wat mij betreft simpeler dan een bedrijfsoverdracht. Zonder Jan en zijn team waren we er zelf niet uitgekomen."

Bedrijfsoverdracht

Mariek en Geert

"We zijn blij dat we Jan van Wijngaarden en zijn Team van JM Corporate Finance ingeschakeld hebben bij de verkoop. Er komt toch veel meer bij kijken dan je denkt. We hadden zelf al een koper gevonden, maar dan begint het eigenlijk pas! De overname van ons bedrijf gebeurde nog net niet op de achterkant van een bierviltje, maar het was een soepele overname binnen de familiekring. Een zwangerschap en bevalling zijn wat mij betreft simpeler dan een bedrijfsoverdracht! Zonder Jan en zijn team van specialisten waren we er zelf niet aan uitgekomen. De laatste dagen is alles op alles gezet om het af te ronden. Complimenten voor de doortastendheid en nauwkeurige manier van werken van het JM Team." 

Meer referenties

"Toen het proces voor mij erg emotioneel werd was JM Corporate Finance er voor mij met een fijne peptalk. Dat waardeerde ik heel erg!"

Laura

Verkoop bedrijf

Lees verder

"Vanaf het begin tot aan de handtekening was JM betrokken en hebben ze ons geadviseerd en bijgestaan bij de onderhandelingen in een, voor ons, nieuw proces."

Neeltje en Lieke

Verkoop bedrijf

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld