"Het verkoopproces was lang en de weg vol uitdagingen, maar het resultaat mag er zijn. Het is fijn dat JM om zich heen een uitgebreid netwerk van andere specialisten heeft die ad-hoc geconsulteerd of ingezet kunnen worden. "

Begeleiding verkoop

Mariek

Het traject wat ik samen met JM Corporate Finance doorlopen heb begon eigenlijk al in 2016 toen de organisatie voor een aantal uitdagingen stond. Daarna hebben Jan en Bart mij met veel geduld, praten, rekenen en advies bijgestaan.

Bart Koreman: “De overdracht van een onderneming is voor een oprichter altijd een grote, spannende en emotionele stap. Hoe mooi is het dan ook dat de onderneming kan worden overgedragen aan iemand die ook veel passie heeft voor de zorg, het welzijn van het team en een gezond ambitieniveau om de organisatie verder door te ontwikkelen! Wij hebben de verkoper bijgestaan op diverse gebieden, waaronder het strategisch meedenken en de dealmaking/onderhandelingen. Wij vonden het een zeer leuk traject (in de zorgsector) om samen met Mariek, met haar passie en bevlogenheid, tot een mooie deal voor alle betrokkenen te komen.”

Meer referenties

"Zonder de inbreng van JM Corporate Finance was ik niet tot deze deal gekomen. JM wist mij op de nodige momenten af te remmen en te laten nadenken over factoren die mij eerder minder van belang leken. Deze kritische houding kan ik zeer waarderen en heeft tot deze mooie deal geleid."

Toine

Verkoop bedrijf

Lees verder

"Voorafgaand aan het verkooptraject heb je geen besef van wat er allemaal op je af gaat komen, waardoor het zeer prettig is om je te laten begeleiden door een gedegen adviseur. Ondanks dat het verkooptraject een serieuze aangelegenheid is, hebben we ook veel met elkaar kunnen lachen (en nog steeds)!"

Jan Willem

Begeleiding verkoop

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld