"We klopten aan bij JM Corporate Finance. Een goede zet, bleek al snel, want er was nog zoveel te doen."

Verkoop bedrijf

Robert en Barend

22 jaar geleden startten wij ons bedrijfje op vanuit een zolderkamertje. Het idee om te verkopen ontstond al enige jaren geleden. We klopten aan bij JM Corporate Finance. Een goede zet, bleek al snel, want er was nog zoveel te doen. Ieder half jaar zijn we samengekomen om de voortgang te bespreken. De voorbereidingen voor de verkoop werden in werking gezet, we moesten zorgen dat ieder facet in orde was: de boekhouding, actuele managementinformatie, de juridische kant , maar ook het hele reilen en zijlen van het bedrijf.

Toen kwam een beursgenoteerd bedrijf als mogelijke koper in beeld. Met deze partij was er direct een klik. We hebben samen het profiel van de nieuwe directeur bepaald en hadden daar een zeer goed gevoel over. Het daarop volgende jaar hebben wij de expertise van JM Corporate Finance hard nodig gehad. Zij zijn betrokken geweest bij het opstellen van het informatiememorandum, de waardering van de onderneming, het voorbereiden van het boekenonderzoek en de uiteindelijke onderhandelingen. Kortom, tijdens het hele verkoopproces was de kennis en begeleiding van JM Corporate Finance onmisbaar.

Meer referenties

"Ik ben blij dat we voor dit verkooptraject JM Corporate Finance hebben ingeschakeld. JM CF is een prettige partij om mee samen te werken met kennis van zaken. "

Marcel

Begeleiding verkoop

Lees verder

"Ondanks dat het verkooptraject zeker intensief was, heeft JM Corporate Finance er altijd voor gezorgd dat het voor mij overzichtelijk en begrijpelijk bleef. Een fijne partner die echt ondersteunt waar nodig."

Martijn en Marjolein

Bedrijfsoverdracht

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld