"Voorafgaand aan het verkooptraject heb je geen besef van wat er allemaal op je af gaat komen, waardoor het zeer prettig is om je te laten begeleiden door een gedegen adviseur. Ondanks dat het verkooptraject een serieuze aangelegenheid is, hebben we ook veel met elkaar kunnen lachen (en nog steeds)!"

Begeleiding verkoop

Jan Willem

“Medio 2021 ben ik benaderd door twee potentiële kopers die interesse zouden hebben in een mogelijke overname van mijn onderneming, maar helaas is dit op niets uitgelopen vanwege het ontbreken van de juiste kennis en kunde aan mijn zijde voor wat betreft de verkoop van een onderneming.

Dit heeft mij dan ook aan het denken gezet en na een gesprek met mijn accountant over de mogelijke verkoop van mijn onderneming, kreeg ik het advies op JM Corporate Finance als adviseur in te schakelen. Het eerste gesprek heb ik als zeer prettig ervaren en er was direct sprake van een goede klik met Jan van Wijngaarden. Vervolgens heeft Jorn de Brouwer mij gedurende het verdere traject op een prettige manier begeleidt en ook hier was sprake van een goede klik. Het aanleveren van de benodigde informatie en documenten alsmede het beantwoorden van de diverse vragen bij de start van het traject was voor mij een behoorlijke klus, maar in samenspraak met Jorn hebben we dit pragmatisch en snel kunnen organiseren. Ik heb bewondering voor de manier waarop hij mij gedurende het gehele traject heeft begeleid, aangezien hij mij op de momenten waarop het even tegenzat telkens weer wist te motiveren en te enthousiasmeren om door te gaan. 

Dankzij de inzet van JM Corporate Finance heb ik mijn onderneming succesvol kunnen verkopen aan een zeer goed passende partij! Daarnaast heb ik het als erg prettig ervaren dat ik gedurende het gehele traject steeds op zowel Jan als Jorn heb kunnen rekenen en dat ze niet één keer een steek hebben laten vallen. Ik zou dan ook iedereen die op het punt staat om zijn of haar onderneming te verkopen, willen aanraden om contact op te nemen met JM Corporate Finance. Voorafgaand aan het verkooptraject heb je namelijk geen besef van wat er allemaal op je af gaat komen, waardoor het zeer prettig is om je te laten begeleiden door een gedegen adviseur. Ondanks dat het verkooptraject een serieuze aangelegenheid is, hebben we ook veel met elkaar kunnen lachen (en nog steeds)!”.

Meer referenties

"Wij danken JM Corporate Finance voor hun expertise en vooral de rust terug te brengen wanneer we in twijfel geraakten door de complexiteit van dit proces."

Ron en Sylvia

Begeleiding verkoop

Lees verder

"Ondanks dat het verkooptraject zeker intensief was, heeft JM Corporate Finance er altijd voor gezorgd dat het voor mij overzichtelijk en begrijpelijk bleef. Een fijne partner die echt ondersteunt waar nodig."

Martijn en Marjolein

Bedrijfsoverdracht

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart van den Brule

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld