"Vanaf het begin tot aan de handtekening was JM betrokken en hebben ze ons geadviseerd en bijgestaan bij de onderhandelingen in een, voor ons, nieuw proces."

Verkoop bedrijf

Neeltje en Lieke

“Soms is er een directe klik tussen twee partners. Onze krachten en toekomstplannen bundelen voelt als een natuurlijke manier om te groeien en ons kwaliteitsniveau en ontwikkelingsniveau te behouden. We kijken er naar uit om ons bedrijf naar een volgend niveau te brengen. JM Corporate Finance heeft niet alleen heel goed aangevoeld dat het zo’n goede match zou zijn. Vanaf het begin tot aan de handtekening waren ze tevens betrokken en hebben ze ons geadviseerd en bijgestaan bij de onderhandelingen in een, voor ons, nieuw proces. We zijn erg tevreden over de resultaten.”

Meer referenties

"Toen het proces voor mij erg emotioneel werd was JM Corporate Finance er voor mij met een fijne peptalk. Dat waardeerde ik heel erg!"

Laura

Verkoop bedrijf

Lees verder

"De samenwerking met JM Corporate Finance ervaar ik als erg prettig. Vanuit de teamgedachte wordt gezamenlijk in bedrijfsoverdrachten opgetrokken. Die betrokkenheid is zeer belangrijk voor adviseur en klant."

Accountant/adviseur

Bedrijfsovername

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

We helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op of stuur ons een e-mail.

Bart Koreman

Partner

+31 (0)76 88 70 001 info@jmpartners.nl Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld