Nini Knapen

Communicatie & marketing

Nini Knapen versterkt het team van JM Corporate Finance met marketing en communicatie werkzaamheden. 

Afgestudeerd aan de Hogeschool Inholland, in Rotterdam in Vormgeving & Communicatie ligt haar haar hart in de communicatie. In de functie van mede-eigenaar van Issue Magazine en organiseert ze als hoofdredacteur alles rondom de productie van het magazine, de Issue Events en het digitale platform. Daarnaast blijft zij actief voor verschillende klanten als tekstschrijver, social media adviseur en marketing- & communicatie specialist.

Nini: “De marketing en communicatie is verbonden met alle aspecten van JM. En dat maakt dit werk nu juist zo leuk! Ik ben van nature nieuwsgierig, dat helpt veel in dit vak. Alleen lukt dit niet, samen met het hele team zorg je ervoor dat JM als merk groeit. En laat ik het nu ook nog eens heel leuk vinden om samen naar eenzelfde doel te werken. Ik ben erg visueel ingesteld, kleine gebeurtenissen ‘triggeren’ mij al om bijvoorbeeld een leuke social media post te maken, waarmee je weer aan je merk bouwt. De specialisten van JM zijn van nature erg inhoudelijk gericht en lopen niet snel te koop met hun professionaliteit. Aan mij onder andere de taak om ze meer trots te laten zijn op zichzelf en het werk wat ze verrichten. Het is erg leuk om deel uit te maken van deze ambitieuze club.”

“In mijn vrije tijd ben ik het liefste aan zee. Heerlijk wandelen, lachen en genieten met mijn man, twee dochters en de hond. Verder hou ik van lezen, lekker eten en borrelen met vrienden.”

Collega's van Nini

Michiel Pouwels
Junior Corporate Finance adviseur
Bekijk profiel
Gerben van der Harst
Associate Partner
Bekijk profiel
Quinten van Rijsbergen
Junior Corporate Finance adviseur
Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld