Onlangs is Van Hooijdonk Autobedrijf te Ulvenhout overgenomen door Rugee Automotive B.V. (Bouke en Stijn Rüttchen). JM Corporate Finance heeft Kees van Hooijdonk, tweede generatie binnen de familie, begeleid bij de verkoop van zijn autobedrijf.

Voor Kees van Hooijdonk heeft de continuïteit van de onderneming altijd voorop gestaan. “Met de overname van ons bedrijf door Rugee Automotive (de familie Rüttchen) laat ik het in goede handen achter. Bouke en Stijn Rüttchen (3e generatie) hebben veel ervaring en weten als geen ander als jonge gedreven ondernemers waar het om draait in een autobedrijf (management, marketing e.d.). Een bijkomend belangrijk voordeel: het blijft een familiebedrijf! Daar waren we naar op zoek en dat is gelukt”, aldus Kees van Hooijdonk.

De overname van Van Hooijdonk Autobedrijf maakt de onderneming van Bouke en Stijn Rüttchen nog completer. Rugee Automotive B.V. richtte zich voornamelijk op bestelwagens, trucks en trailers. “Met de overname van Van Hooijdonk Autobedrijf kunnen we ook de verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte personenwagens op één locatie verzorgen”, aldus Bouke Rüttchen. Ook met de mogelijkheden van RG Lease kan Rugee Automotive B.V. nu alles aanbieden aan haar klanten.

Bart Koreman, senior adviseur bij JM Corporate Finance: “bij dit specifieke traject zijn de ‘familiaire’ omstandigheden van bijzonder belang geweest. Twee families, gepokt en gemazeld in deze business, welke tot een dergelijke deal komen is een mooi succes voor alle betrokkenen. Wij wensen iedereen dan ook veel succes met de volgende stap in hun ondernemerscarrière!”

Jan van Wijngaarden, partner bij JM Corporate Finance: “Dit traject geeft wederom aan dat JM Corporate Finance ervaring heeft met een grote diversiteit aan opdrachten in het MKB zowel als adviseur aan de verkoop- als inkoopkant, variërend van een autobedrijf, productiebedrijf, detailhandel, een dienstverlener tot ‘online / high tech / media’ ondernemingen. Onze kennis en kunde zijn beschikbaar voor onze klanten. Dat deze transactie 2 bekende families in de regio Breda bij elkaar brengt is gewoon een leuke ervaring als Bredase adviseur”.

Wilt u eens samen met ons van gedachten wisselen over een overname, fusie of bedrijfsoverdracht?

Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op via:

JM Corporate Finance B.V.

Jan van Wijngaarden, partner

jvw@jmpartners.nl

06 – 53 22 94 96

Bart Koreman, senior adviseur

bk@jmpartners.nl

06 – 55 718 515

www.jmcorporatefinance.nl

info@jmpartners.nl

Terug naar overzicht

Op deze pagina vindt u alle door JM Partners geplaatste nieuwsberichten, artikelen en publicaties. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Nieuws? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!