Functie: Corporate finance adviseur
T: 06-38292095
E: sandra@liquidity.nu

Sandra heeft aan het HEAO (Bedrijfseconomie) in Breda gestudeerd, waarna ze gedurende 16 jaar in het bankwezen haar ervaring als financier heeft opgedaan. Hierna is ze in de functie van CFO en Investmentmanager bij een ondernemer werkzaam geweest en heeft ze haar eerste ervaring met verkooptrajecten en recovery opgedaan. Vanaf 2012 heeft zij alle kennis en ervaring gebundeld en het bedrijf Liquidity opgericht waar zij als Corporate Finance adviseur de MKB ondernemers begeleidt.

"Vanuit mijn jarenlange expertise als financieringsspecialist en corporate finance adviseur begeleid ik graag ondernemers om hun doel te bereiken. Met mijn gedrevenheid en persoonlijke betrokkenheid help ik ondernemers de strategie van hun bedrijf te wijzigen, hun bedrijf rendabeler, financierbaar en tevens verkoopklaar te maken. Daarnaast heb ik als regiodirecteur NLInvesteert West-Brabant toegang tot een groot netwerk van financiers en investeerders. Met een professioneel team zijn wij in staat om op creatieve wijze de financiering voor u als ondernemer te realiseren. Graag blijf ik ook na een succesvolle transactie betrokken bij de toekomst van uw bedrijf."

Naast mij werk ben ik penningmeester in het bestuur van de Dutch Corporate Finance Association (DCFA), een vereniging van ervaren fusie- en overname specialisten. Daarnaast bezoek ik graag een festival met vrienden of familie en af en toe loop ik een rondje op de golfbaan.

Terug naar overzicht

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Bel mij terug

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie?
Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug.

Telefoonnummer achterlaten
Zij vertrouwen op JM Partners
  • Kapimex
  • Aannemingsbedrijf De Wit Drunen
  • Lift Quality
  • De Visser Aannemingsbedrijf
  • Govers Koeltechniek