Functie: Partner
T: 06 53 22 94 96
E: jvw@jmpartners.nl

Jan van Wijngaarden heeft in 2009 JM Partners Corporate Finance opgericht. Na zijn studie aan de universiteit van Groningen is hij bij diverse organisaties werkzaam geweest in een leidinggevende functie wat uiteindelijk resulteerde in de ambitie een eigen bedrijf op te richten op het gebied van Corporate Finance. Ondertussen heeft hij ruim 25 jaar werkervaring opgebouwd in zowel de internationale praktijk als het MKB.

“Wat mij het meest aanspreekt is de diversiteit van het “metier” en de daarbij behorende werkzaamheden. Deze zijn puur gericht op advisering bij koop- en verkoopprocessen van bedrijven en non-profit organisaties. Afgelopen jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in de diverse onderdelen van het proces, zoals waardering, financiering, boekenonderzoek en onderhandelingen. Een belangrijk aspect dat vaak vergeten wordt bij een overnametraject is het managen van emoties bij zowel koper als verkoper. Ik vind het belangrijk om mijn team hierin te stimuleren, aangezien dit aspect mede bepalend is voor het vlotte verloop van een overnametraject.

In mijn vrije tijd houd ik mijzelf onder meer bezig met het organiseren van workshops op het terrein van Corporate Finance, het uitoefenen van diverse commissariaten en besturen van not-for-profit organisaties, volleyballen, het bezoeken van netwerkbijeenkomsten en regelmatig contact met familie en vrienden.”

Terug naar overzicht

Stel direct een vraag

Vraag het aan:

Jan van Wijngaarden

Partner

Bel mij terug

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie?
Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug.

Telefoonnummer achterlaten
Zij vertrouwen op JM Partners
  • Kapimex
  • Van Hengstum apparatenbouw
  • Nimo project management
  • Easy Way
  • Van Hooijdonk